Son Konular
Oyunu kurmak için minimum 14 - 15GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız; ilk önce eski sürüm APK'sını indirip bitirmenizi, daha sonra düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.
Vpn indirip türkiye sunucusuna girip indirmeyi deneyiniz.Yurtdışından indirme yapamıyor muyuz?? VPN'yi kapayın diyor.
İndirme süresi kendii internetinze bağlı bir süredir.daha hızlı indirem yontemi yok mu yaa 8 saat diyor
Sadece 0.7 bölümü mevcutturDusuk boyutlu apk da son surume Kadar mevcut deilmi
evet onu biliyorumda 14 gb yani internet sitesin den başak yan program lar felan yok mu demek istedim mesala toren gibiİndirme süresi kendii internetinze bağlı bir süredir.
Ekranın sol üst köşesine tıklayınız.Telefonu hangi tuşla çıkartıyorduk ya
Her bölüm ortalama 5 ayda geliyor.yeni bölüm acaba ne zaman gelir hikayesi alıp götürüyor insanı
ya oyunda odandaki paneli düzelt dio orada napıcmmükemmler bir hikayeye sahip ve çok sürükleyici devamı ne zaman bilginiz var mı? Birde şimdi yeni sürüm geldiğinde baştan mı başlamak zorundayım yoksa bu oynadığımdan devam mı edeceğim
Televizyonu düzeltmeden önce düzeltmeniz gerekiyordu aynı odada bulunuyor ikiside biraz daha öncesinde kayıt dosyanız varsa o kayıt dosyasından tekrar deneyiniz.ya oyunda odandaki paneli düzelt dio orada napıcm
Bazı kişiler bundan şikayetçi olsada bence çok iyi bir detay bu. Kapatamıyoruz.Beyler seçimlerde yanında + ilişki falan çıkıyor eskiden bu yoktu bunu kapatamıyormuyuz yoksa ben yanlış dosyayı mı indirdim