CumaLee
Kayıtlı Üye
Cihazınızda alan açmanız gerekiyor en az 15 gb alan olması gerekiyor.Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum varmıdır bir çözümü
Son Konular
Cihazınızda alan açmanız gerekiyor en az 15 gb alan olması gerekiyor.Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum varmıdır bir çözümü
18 gb boş yer var zaten :/Cihazınızda alan açmanız gerekiyor en az 15 gb alan olması gerekiyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla. Discord Sunucumuza Katılarak Detaylı Yardım Alabilirsiniz.Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum varmıdır bir çözümğ
18 gb boş yer var zaten :/
Cihazınız yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum varmıdır bir çözümğ
18 gb boş yer var zaten :/
Anladım teşekkürler+15 gb diye biliyorum
Hayır silinmedi.Bu oyun silindi mi
Rica ederim iyi oyunlar.Anladım teşekkürler
Sadece Android yazan linkten indiriniz.Ben oyunu tamamen baştan sona düşük kalitede olmadan oynamak istiyorum 7. Bölüm ile birlikte nasıl indircem 7. Bölüm illa düşük kalitede mi olmalı
En baştan 6. Bölüm sonuna kadar kısmında ki Android'den mi yoksa sadece 7. Bölüm düşük boyut kısmında yazan Android'den miSadece Android yazan linkten indiriniz.
O iki linkin altında bir de sadece "ANDROİD" yazan kategori var ordan indirmeniz gerekiyor.En baştan 6. Bölüm sonuna kadar kısmında ki Android'den mi yoksa sadece 7. Bölüm düşük boyut kısmında yazan Android'den mi
Peki anladım zaman ayırıp yardımci olduğunuz için teşekkür ederimO iki linkin altında bir de sadece "ANDROİD" yazan kategori var ordan indirmeniz gerekiyor.
En altta sadece "ANDROİD" yazan yerdeki linklerden indiriniz.Şimdi ben oyunu tamamen sildim en başından başlayacagım. yeni güncellemeyle birlikte oynamak için hangisini indirmem lazım?
Cihazınızda alan açınız.Admin oyunu indirdim ama dosya ayrıştırma hatası alıyorum yardım edebilecek var mı dc kullanmıyorum