Son Konular
Şu anda belirli bir tarihi yok ama betadan çıkacak.Betadan ne zaman çıkar ya da çıkar mı
Ya bir de ben bu oyunu daha önce oynamıştım ama save dosyası almamıştım baştan mı başlarŞu anda belirli bir tarihi yok ama betadan çıkacak.
Şu an betadan ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok biz duyuru atmadıkça kimsenin sözüne inanmayınız.ne zaman betadan çıkar? Önceden 2 haftaya çıkıyordu, şimdilerde 1 ay geçiyor hala çıkmıyor betadan.
oyuna baştan başlamanız en sağlıklısı.Ya bir de ben bu oyunu daha önce oynamıştım ama save dosyası almamıştım baştan mı başlar
Hayır tekrardan indirmeniz gerekiyor oyunu.Arkadaşlar oyunun eski sürümünü silmedim girince güncelle diye bir yazı çıkıyor silmeden güncelleme diye bir şey var mı
E ama bildiğim sahneler save dosyası falan yok mudur yaoyuna baştan başlamanız en sağlıklısı.
Sadece bu sürüm için geçerli.Being a dik beta surumu satin alinca suresiz bundan sonda gelen sürümleri de kullanabiliyor muyuz yoksa sadece bu sürum icin mi gecerli oluyor
Sadece bu sürüm için geçerli.Being a dik beta surumu satin alinca suresiz bundan sonda gelen sürümleri de kullanabiliyor muyuz yoksa sadece bu sürum icin mi gecerli oluyor
Ekranın sol üst köşesine tıklamanız gerekiyor.Dildo cevirme oyununda telefonaki uygulamaya bakmam isteniyo ama her tusa bastigimda geri atiyo ne yapmam gerek
Yok telefona giriyorum onda sorun yok ama telefondaki uygulamalara tikladikca geri atiyo bi tek bendemi boyle oluyo gecilmiho orda tikandi oyunEkranın sol üst köşesine tıklamanız gerekiyor.
Rooster uygulamasina girme gorevindeYok telefona giriyorum onda sorun yok ama telefondaki uygulamalara tikladikca geri atiyo bi tek bendemi boyle oluyo gecilmiho orda tikandi oyun
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Rooster uygulamasina girme gorevinde
gönderiye girip tüm yorumlara da bakRooster uygulamasina girme gorevinde