Son Konular
Betaya girdi herkese açılmadı.link açılmadı mı neden hala beta diyor
Bunu yapabıldınmı çıldırcam yapamıyorumTabloyu astim odamdaki panoyu düzelt diyo yok hiçbiyerde
Önceden kayıt aldıysan o kısma yeniden başlayıp her şeyden önce yerdeki panoyu düzelt ilk tvyi yapınca ikisini bir yapıyo bug sanırımBunu yapabıldınmı çıldırcam yapamıyorum
panel yerde duruyo tvnin olduğu sahnede.beyaz üzerine siyah dallar falan vardı galiba üstünde. halı gibi duran şey aslında panel.Odandaki paneli düzelt görevini bir türlü yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?
Oyunu baştan indirdim gene hata verdi cihaz Xiaomi redmi S2 lütfen düşük özelliklisini de bi an önce yaparmısınız![]()
Evet tekrardan indirmeniz gerekiyor.yeni sürümü geldiği zaman silip tekrar mı yüklememiz gerekiyor?
Gdrive indirAga linkler çok kötü, yandex zaten izin vermiyor indirmeye kaydet önce diyor free 10 gb veren siteye 14 gb veri kaydet diyor, google zaten kotası direk aşılmış oluyor, Mega yarı da kesiyor kota aşıldı diyor. gofile indirme hızı 700 kb aşmıyor. cloud da hilesiznapayım ben şimdi?
15-20 gün sonra tahmini.betadan ne zaman cıkarr..
tesekkür ederim15-20 gün sonra tahmini.
Akşama doğru gelmesi planlanıyor.Düşük boyutlu apk bugün gelicek mi 3 gün oldu hala oynayamadım ?