Son Konular
kasa şifresi nedir ?
Oyunu indirirken eksik indirmiş olabilir tarayıcılar bı tarz büyük dosyaları eksik indirebiliyorlar IDM kullanmanızı öneririm.Telefonumda 48 GB boş alan ve 3 GB kullanılabilir ram olmasına rağmen halen paket ayrıştırma hatası almam normal mi Ve birde düşük boyutlu olarak ne zaman eklenir
Kayıt dosyaları ile hileli sürümün alakası yok kayıt dosyalarının çoğu bu sürümde hata veriyor.Hileli sürümü indirmeme rağmen hala savelerime giremiyorum hata veriyor?
Rom için Quinn 'in odasında soldaki şişelere tıklayın.
Absinthe için üst kat soldan ikinci odaya gidin (Kırmızı yatak ve kalpli lamba olan oda) çalışma masasına tıklayın. 2. rafta tavşanın sağında kitapların arkasındaki şişeye tıklayın.
Viski için 2. kat salon Ashley'nin arkasında yastığa tıklayın.
Tommy'nin aldattığını söyleyeceksinheather içki istemiyor nasıl o duruma getiricez
cevaplarda o yok kardeş onu nasıl yapıcam işte elena yı da bulamadım zatenTommy'nin aldattığını söyleyeceksin
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.bu chadi kim davet ett, kısmını nasıl yapıcaz soruyorum cevap vermiyorlar
Oyunu ne zaman indirdiniz?bu 7 bölüm bütün sahnelere nasıl ulaşırız hile açmıyor
Tek apk indirip kurmanız yetiyor.Admin oyun apk +zip veya rar dosyalimi yoksa tek apk mı
Hilesiz versiyonunu indirmiş olabilirsiniz.Dün sabah 8 de indi işte
hileli versiyon 6 bolume kadar hepsini aciyor 7 yi acmiyor amaHilesiz versiyonunu indirmiş olabilirsiniz.
Evet gece 3 gibi falan 7.bölümün de hilelisi yüklendi şu an tekrardan yüklerseniz hileli şekilde oynayabilirsiniz.hileli versiyon 6 bolume kadar hepsini aciyor 7 yi acmiyor ama