Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
K

kdrhantaspinar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Aga linkler çok kötü, yandex zaten izin vermiyor indirmeye kaydet önce diyor free 10 gb veren siteye 14 gb veri kaydet diyor, google zaten kotası direk aşılmış oluyor, Mega yarı da kesiyor kota aşıldı diyor. gofile indirme hızı 700 kb aşmıyor. cloud da hilesiz :D napayım ben şimdi?
arkadaşa %100 katılıyorum oyunu oynayalım diye üyelik aldık ama 1 gündür indirmeye çalısıyorum indiremiyorum bu sefer neden böyle oldu bundan önce 3-5 oyun daha indirdim hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım linkleri yenileyin lütfen veya bir çözüm bulun

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşa %100 katılıyorum oyunu oynayalım diye üyelik aldık ama 1 gündür indirmeye çalısıyorum indiremiyorum bu sefer neden böyle oldu bundan önce 3-5 oyun daha indirdim hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım linkleri yenileyin lütfen veya bir çözüm bulun
5 tane indirme linki var onlardan herhangi birini kullanabilirsiniz mega hata veriyorsa Cloud var.

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Aga linkler çok kötü, yandex zaten izin vermiyor indirmeye kaydet önce diyor free 10 gb veren siteye 14 gb veri kaydet diyor, google zaten kotası direk aşılmış oluyor, Mega yarı da kesiyor kota aşıldı diyor. gofile indirme hızı 700 kb aşmıyor. cloud da hilesiz :D napayım ben şimdi?
Yandexte Google hesabı üzeri gir Yandex kaydet diyor orada sonra önüne tarayıcıda aç ya da uygulamayı indir diyecek oradan tarayıcıda açı seç being A dik dosyası görünecek üzerine tıkla indirme seçeneği yukarıdan görünecek rahat rahat indirirsin hızlı da Google hesabını kullanmak istemiyorsan saniyede açabilirsin yeni bir tane

M

m_kaann

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dostlar seçimlerde +dik +chick diye hepsinde gözüküyor ve doğru cevaplar yeşille gösterilmiş bu oyun sonuna kadar böyle mi yoksa kapatabiliyor muyuz?

yasinwashere

yasinwashere

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bende indirme linkleri gözüküyor o linkler 0.6 sürümü olan oyun değilmi?

yasinwashere

yasinwashere

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni güncelleme ne kadar sürüyor bilen varsa yazabilirmi 👉👈

Üst Alt