FiltreKahpe
Twist Türkçe Erişimcisi
Belirli bir tarih yok dostumBetadan ne zaman çıkar acaba
Son Konular
Belirli bir tarih yok dostumBetadan ne zaman çıkar acaba
Eywallah sağolBelirli bir tarih yok dostum
Android için ne kadar yer gerekiyor
Kurulumu yapmak için 15GB boş alan olması gerekmektedir.Paket ayristirilirken aldığım sorun devam ediyor yükleyemiyorum oyunu ve indirdiğim şokların hiçbirinde uygulama simgesi de yok bu garip bi durum değil mi ve şuanda telefonda 10 gb lık boş yer de bulunuyor anlamadım
Daha düşük bi kullanım alanı olmaz mi yani farklı minimal bi apk gelicek mi ?Kurulumu yapmak için 15GB boş alan olması gerekmektedir.
Gelecek, isterseniz o APK'yı bekleyin.Daha düşük bi kullanım alanı olmaz mi yani farklı minimal bi apk gelicek mi ?
Evet tekrar indirmeniz gerekir.şimdi beta satın alıp indirsem akşam hileli gelince yine 14 gb indirmek zorundamıyım ?
Gelecek, isterseniz o APK'yı bekleyin.
Yani buna mecburum çünkü zaten telefonun sistem dosyaları en az 18 gb beklemek zorundayım peki ne zaman cikican erken gelir mi
maksimum 7.5gb a kadar boş alan açabildim pc de arızalı bakalım napıcamKapladığı yer bakımından sen pc üzerinde rahatlıkla 50 gb kadar yer acabilirsin ama android kullanıcısı 15 gb lık boş yer bulması zor bir durum ki 32 gb hafızası olan bir telefon yaklaşık 18 ini sisteme harcıyor bu durum ele alinildiginda zor oluyor
Valla kanka mecburi daha küçük dosyayı bekliycez ben 10 a kadar zorladım da ağa 15 diyor işimiz zormaksimum 7.5gb a kadar boş alan açabildim pc de arızalı bakalım napıcam![]()
Daha değil. Gün içinde son sürümü hileli şekilde yükleyeceğiz.Hile kısmı fixenmiş versiyon geldi mi?