Skellington
Kayıtlı Üye
site paralı değil kanka şu an beta aşamasında ama herkesin erişimine açılacak ücretsiz bir şekilde zaten oyun yeni çıktısite keşke paralı olmasa
Son Konular
site paralı değil kanka şu an beta aşamasında ama herkesin erişimine açılacak ücretsiz bir şekilde zaten oyun yeni çıktısite keşke paralı olmasa
Eğer ilk yayınladığımızda Cloud'dan indirdiyseniz, upload edilirken bir sorun oluşmuş o yüzden öyle hata alıyorsunuz. Tekrar indirmeniz gerekiyor.Paket ayristuriminda sorun bulunmakta diyor çözümü nedir
Abi lütfen hileliyi atın Cathy diklere dokunmasın diye araba sahnesini yaptım Bella terketti... Savem de yok dönemiyorum...Eğer ilk yayınladığımızda Cloud'dan indirdiyseniz, upload edilirken bir sorun oluşmuş o yüzden öyle hata alıyorsunuz. Tekrar indirmeniz gerekiyor.
Şuanda eğer clouddan indirirsem aynı sorunla karşılaşmam değil miEğer ilk yayınladığımızda Cloud'dan indirdiyseniz, upload edilirken bir sorun oluşmuş o yüzden öyle hata alıyorsunuz. Tekrar indirmeniz gerekiyor.
Yüksek ihtimalle karşılaşmazsınız, bunda upload sıkıntısı yaşanmadı.Şuanda eğer clouddan indirirsem aynı sorunla karşılaşmam değil mi
Akşam saatlerinde hileli sürümü yayınlayacağız.Abi lütfen hileliyi atın Cathy diklere dokunmasın diye araba sahnesini yaptım Bella terketti... Savem de yok dönemiyorum...
Yine aynı hatayı aldım ve mega g drive da da aynı bi mediafire kaldı ondanda indiricem fakat diğerlerinde aynı sorunu yaşıyorum benYüksek ihtimalle karşılaşmazsınız, bunda upload sıkıntısı yaşanmadı.
Ben de hiç bir sorun olmadı mega uygulamasını indir öyle dene istersenYine aynı hatayı aldım ve mega g drive da da aynı bi mediafire kaldı ondanda indiricem fakat diğerlerinde aynı sorunu yaşıyorum ben
O zaman boş yerin yok sanırım.Yine aynı hatayı aldım ve mega g drive da da aynı bi mediafire kaldı ondanda indiricem fakat diğerlerinde aynı sorunu yaşıyorum ben
Yok ya sanmıyorum çünkü 32 gb hafıza var indirince 25 oluyor j7 prime 2 kullanıyom bilmiyorum mediafiredan inmesini bekliyorum bakayım ondada hata alacakmiyimO zaman boş yerin yok sanırım.
Ayıp ayıp senden hiç böyle bir şey beklemezdimAkşam saatlerinde hileli sürümü yayınlayacağız.
Clouddan daha yeni indirdim sorun yok oyun boyutu aşırı fazla 20 GB falan boş alanın olması lazım rahat yüklemesi içinYine aynı hatayı aldım ve mega g drive da da aynı bi mediafire kaldı ondanda indiricem fakat diğerlerinde aynı sorunu yaşıyorum ben
Hile yok çünkü kendin açman lazım ben de bekleyeceğim akşamı hilesiz bu oyunun tadı yokmuş onu anladımV0. 7.1 in galeri si gözükmüyor neden
DIK yada Tavuk durumunu, karakterle ilişkinizi, sahne değişkenerini vs. değiştirebilir ve sahnelerin kilidini açabilirsiniz.hileli saat kaçtave ne fark ediyor ben hep hilesiz oynamıştım sadece tüm sahnelerin kilidini mi açıyor
denemek lazım save alıp 100 yol denemeye son gibi sağolasınDIK yada Tavuk durumunu, karakterle ilişkinizi, sahne değişkenerini vs. değiştirebilir ve sahnelerin kilidini açabilirsiniz.
Hilelisi farklı bir uygulama olarak mı gelecek yoksa uptade gibi mi yani şimdi indirsem hileli sürümü çıkınca 14 gb mi indiricem yine?DIK yada Tavuk durumunu, karakterle ilişkinizi, sahne değişkenerini vs. değiştirebilir ve sahnelerin kilidini açabilirsiniz.