Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Saka

Saka

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Gündüz oyuna genel fix yaması geldi, az önce de hile modu güncelleme aldı. Bunlar hep iyiye işaret 3 gündür oyun nihayet stabil hale ulaştı Türkçesi de yakında gelecektir.

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Gündüz oyuna genel fix yaması geldi, az önce de hile modu güncelleme aldı. Bunlar hep iyiye işaret 3 gündür oyun nihayet stabil hale ulaştı Türkçesi de yakında gelecektir.
Yine mi aldı bu ne yapıyor 6 ay da adam akıllı iş yapamıyorsan neden varsın

punkshack

punkshack

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Emeğinize sağlık, beklenen an geldi. Hemen beta alıyorum :D

B

brk8045

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
forumda yeniyim beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdi ben bundan önceki sürümü bitirdim oyunu bitirirken kayıt almamı önerdi oyun.Ben kaldığım yerden devam etmek için nasıl bir kurulum yapmam gerekiyor.Mecburen paylaşılan kayıt dosyasını mı yüklemem gerekiyor kafam karıştı.Yardımcı olursanız sevinirim

-'StroK!#

-'StroK!#

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Düşük boyutlu android apk hangisi ?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Destekçi Plus
Kredi