Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Saka

Saka

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dün gece saatlerinde eklenir dediler eklenmedi sonra bir açıklama gelmedi yani o kadar sitede sorumlu varsa neden birisi sayfaya açıklama yapmıyor ek güncelleme geldi sorun oldu üstünde çalışıyoruz sonra normal üyeden bilgi alıyoruz saçma geliyor
Arkadaşlar ben sadece tahminlerimi yazdım yanlış anlayanlar olmuş. Direkt oyunun yapımcısını takip ettiğim için oradan hareketle çeviriyle ilgili tahminde bulundum.

Dreakshark

Dreakshark

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
her işte bir sıkıntı çıkar ufak yada büyük hiçbir sıkıntıyı hafife almamak gerekir bu işin bitmesini bekleyen birileri mutlaka vardır bilgilendirme önemlidir iki satır yazı zor değildi bence :)
Doğrudur zaten aklanmak için değil de durumu anlatmak için söylüyorum bunları. Bir defalık affınıza sığındık artık ne diyeyim :)

JageR

JageR

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
Son iki tane sorum var
Bu gece pusuda bekliyelim mi ?
Yoksa bu gece atamaz mısınız ?

JageR

JageR

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
Teşekkürler bilgi için <3

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Olaylar olaylar 😀 Çok beklenen bir oyun olduğu için tartışmalar oldu. O kadar bekledik 1-2 gün daha beklemek sorun olmaz sakin olalım millet

K

kovid19

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Arkadaşlar bunu indirince oyuna baştan başlamak istemiyorum save dosyasına nasıl ulaşabilirim, echoeste kendi save dosyam vardı ama çalışmadı.

Cooper

Cooper

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar bunu indirince oyuna baştan başlamak istemiyorum save dosyasına nasıl ulaşabilirim, echoeste kendi save dosyam vardı ama çalışmadı.
Forum içerisinde kayıt dosyaları bulunuyor, lakin yapımcıdan kaynaklı her save çalışmayabilir. Sorun yaşamaya devam edersen discord adresimize beklerim dostum 🙂

Üst Alt