Son Konular
O uygulamanın ismi "Swyper".Arkadaşlar şu 2 ve ya 3 bölümde gelen telefon uygulamasının ismi nedir. şu cathy ile konuşma programı onu söylüyorum.
Android port henüz yok.hocam ingilizce apksı bari gelmez miydi oynasaydık 7. bölümü![]()
Ayın 25i gelecek ama beklenenden çok kısaYeni sürüm ne zaman düşecek acaba warez sitelerine bir kaç yere baktım daha link yok.
İkinci bir tresude of nadia vakası olabilir arkadaşlar türkçe çeviri için fazla heveslenmeyin bence.
Saveler geçersiz kılındı ama atılan olacaktır illa ki6. Bölümün save dosyası var mı win içim
Evetben 6. bölüm için erken erişim almıştım yeniden mi almak gerekiyor ?
kardo link var mıŞu anda oynuyorum yeni bölümü ingilizce müq gidiyo bakalım![]()
Oyundaki en uzun bölüm olmayacak mıydıAyın 25i gelecek ama beklenenden çok kısa
Geçen ki sürümde olan karanlık havayı yıkmak için çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış desenePrisoner bölüm 6 da 50.000 üstü text vardı bu bölüm 47.000 ve çok fazla sahne eklenmiş kısacası :
+merhaba
- hadi seks yapalım
Oyun grafiğini de düşürmüş ne yapmaya çalışıyorsa bilemiyorumGeçen ki sürümde olan karanlık havayı yıkmak için çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış desene
kardo link var mı
Yarın gelsin de bakayım o zaman merak ettim ne kadar kötü yapabileceğini para için bu kadar didinirse olacağı buyduOyun grafiğini de düşürmüş ne yapmaya çalışıyorsa bilemiyorum
iyi oyunlar şimdiden iyi gecelerYarın gelsin de bakayım o zaman merak ettim ne kadar kötü yapabileceğini para için bu kadar didinirse olacağı buydu