CumaLee
Kayıtlı Üye
Rica ederim.Bu oyunda telefonda kasa şifresini bulamadım
Teşekkürler
Son Konular
Rica ederim.Bu oyunda telefonda kasa şifresini bulamadım
Teşekkürler
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.andoridde paket ayrıştırmada sorun çıktı diyor çözümü nedir
14 gb boş yer olduğu halde aynı hatayı alıyorumAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Telefonu yeniden başlatıp deneyiniz.14 gb boş yer olduğu halde aynı hatayı alıyorum
denedim eski versiyonu sorunsuz yükleniyodu bunda sıkıntı çıktı maalesefTelefonu yeniden başlatıp deneyiniz.
Alan açmayı dener misiniz o şekilde olur belki diğer türlü hiçbir problem yok çünkü biraz hafızasını boşaltın cihazın.denedim eski versiyonu sorunsuz yükleniyodu bunda sıkıntı çıktı maalesef
Oyunu obb'ye atmanıza gerek yoktu direkt indirdikten sonra üstüne tıklayıp yükle yapmanız gerekiyordu.Arkadaslar oyunu kurdum ama acarken bu hatayi veriyor dosyayı obb atmama ragmen
Kesinlikle öneririm kanka oyna mutlakaBu Tür Oyunlara yeni Başladım Bundan Önce Milf City Oynamıştım Bu da Onun Gibi Mi daha önce hiç incelemedim
İçerik olarak hiçbir fark yok. Düşük boyutlu APK'da görüntü kalitesi bir tık düşük sadece. Ayrıca kurulumu için diğeri kadar çok alana ihtiyaç yok.Düşük boyutlu android versiyonu ile yüksek boyutlu arasında fark varmı yoksa kolaylık olsun diye mi yaptınız