Prisoner
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim ilginiz için kolay gelsinOyun çıktıktan sonra maksimum 1 hafta içerisinde çevirisi yapılacaktır.
Son Konular
Teşekkür ederim ilginiz için kolay gelsinOyun çıktıktan sonra maksimum 1 hafta içerisinde çevirisi yapılacaktır.
Maalesef o şekilde atamayız.Lütfen oyunun sadece Türkçe dil paketini atar mısınız çünkü oyunun steam versiyonuna ve DLC lerine sahibim bu yüzden bana oyunun tamamı değil sadece dil paketi yani yaması lazım mevcut olan oyunun içine atacağım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..
Oyun ağır olduğu için öyle düzeltmenin yolu yok daha iyi özellikleri olan bir cihazdan oynarsanız düzelir ama.Oyunda seçeneklere bastığımda 2 saniye sonra hareket ediyor nasıl düzeltirim?
Telefonum yeteri kadar iyi başlarda bi sorun yok ama geç tuşunu kulanınca bozuluyor.bir de oyunu silip tekrar yükledim save dosyam var kaldığım yerden nasıl devam edicem?Oyun ağır olduğu için öyle düzeltmenin yolu yok daha iyi özellikleri olan bir cihazdan oynarsanız düzelir ama.
Kayıt dosyaları nereye atılır?Telefonum yeteri kadar iyi başlarda bi sorun yok ama geç tuşunu kulanınca bozuluyor.bir de oyunu silip tekrar yükledim save dosyam var kaldığım yerden nasıl devam edicem?
Ne tür?Merhaba bir oyun arıyorum yardımcı olabilcek Var mı
Uçakta pilotla ilişkiye giriyorduk sonra uçak düşüyordu. Türkçe ye çevrilememişti sanırımMerhaba bir oyun arıyorum yardımcı olabilcek Var mı
Oyunu bilmiyorum ama illa ki bilen biri az sonra yazarUçakta pilotla ilişkiye giriyorduk sonra uçak düşüyordu. Türkçe ye çevrilememişti sanırım
bilgisayarımda anti virüs programı olduğunu öğrendim az önce neyse teşekkürler yardım içinlisica Antivirüs programınızı kapatınız.
Rica ederim.bilgisayarımda anti virüs programı olduğunu öğrendim az önce neyse teşekkürler yardım için
Hayır bu ay içinde gelecekGüncelleme geldimi bu oyuna