Alitopp
Kayıtlı Üye
Oyunu indirdim dosyayı android obb ye attım ama oyunu kurmak için tıklıyorum görüntü ses metin olarak aç senekleri geliyor telefonum desteklemiyor mu yoksa kurmak için ayrı bir program mi indirmem gerekiyor şimdiden tesekkurler
Son Konular
APK dosyasına tıklayıp kurmanız gerekiyor, siz büyük ihtimalle obb dosyasına tıklıyorsunuz.Oyunu indirdim dosyayı android obb ye attım ama oyunu kurmak için tıklıyorum görüntü ses metin olarak aç senekleri geliyor telefonum desteklemiyor mu yoksa kurmak için ayrı bir program mi indirmem gerekiyor şimdiden tesekkurler
Hocam dosyayı obb ye attım ordaki dosya main. Başlıklı dosya 1.87 GB normal kısımda da kurulum için okuma dosyasıyla 33 MB lik bir dosya var sonu çeviri APK. APK diye bitiyor sadece onu mu kurmam gerekiyorAPK dosyasına tıklayıp kurmanız gerekiyor, siz büyük ihtimalle obb dosyasına tıklıyorsunuz.
Evet, APK dosyasını kurduktan sonra oyuna giriş yapıp oynayabilirsiniz.Hocam dosyayı obb ye attım ordaki dosya main. Başlıklı dosya 1.87 GB normal kısımda da kurulum için okuma dosyasıyla 33 MB lik bir dosya var sonu çeviri APK. APK diye bitiyor sadece onu mu kurmam gerekiyor
Hocam çok sağolasın ilk başta sabah talimatları yaptım olmadi sandım oyun 2 GB olunca 33 MB dosyayı kurmak aklıma bile gelmedi o değildir dedim şimdi kurdum teşekkür ederim sağolasınAPK dosyasına tıklayıp kurmanız gerekiyor, siz büyük ihtimalle obb dosyasına tıklıyorsunuz.
Evet, APK dosyasını kurduktan sonra oyuna giriş yapıp oynayabilirsiniz.
Hangi oyunda boksördük
Daha fazla sahne için DIK.oyunda dık var tavuk var hangisi olsam daha iyi olur ?
Eklenecektir.7.sezon eklenicekmi
Nisan ayında çıkacaktır.internete baktım da bunun 0.7 si var sanırım çıkmış ama emin değilim siteye ne zaman yüklerler merak ettim
Onu oyundaki karakterlere göre kendiniz seçmeniz daha iyi olacaktır.Oyuna baslarken ki sahne güzeldi.Bu oyunda dik puanı yüksek olması mı daha iyi ,düşük olması mı?