CumaLee
Kayıtlı Üye
Eksik değil tam sürüm ama güncelleme almaya devam ediyor.Arkadaşlar bu yapımcının Patreon'unda bahsettiği tam sürüm değil mi yani eksik değil oyun?
Son Konular
Eksik değil tam sürüm ama güncelleme almaya devam ediyor.Arkadaşlar bu yapımcının Patreon'unda bahsettiği tam sürüm değil mi yani eksik değil oyun?
SPOILER:Eksik değil tam sürüm ama güncelleme almaya devam ediyor.
DIK olarak kabul edildiğimiz günden kastınız puanların toplanıp DIK olduğumuz bölümse geldi ama eğer ceketi aldığımız zamanı kastediyorsanız gelmedi.SPOILER:
En son DIK olarak kabul edilmiştik ondan sonra güncelleme gelmedi mi? Gelmediyse ne zaman gelir?
Kusura bakmayın o spoiler tuşunun nasıl yapılacağını bilmiyorum henüz o yüzden böyle yazdım.
Maalesef yok.yeni bölüm ne zaman gelir bilgi varmı
Bedük- Koyver Kendini kankaAgalar çevirmen arkadaşın eklediği arayüzde çalan şarkının adı ne ya oyunu sildim şarkı da aklımda kaldı (Güncelleme merak edenler için reddit te gördüğüm kadarıyla nisan başı nisan ortası gelir diye konuşuluyor. )
Net bir tarih yok.Yeni Bölüm Nezaman Gelicek
• Linke tıklayın.Ben mi beceremiyorum yoksa link kısaltma bir türlü geçilemiyor mu![]()
Yaklaşık 20 kere deniyorum fakat link sayfası indirme bağlantısına hiç gitmiyor, ana sayfa hep farklı bağlantılara yönlendiriyor.• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Dediğim şekilde yaparsanız olacaktır linklerde bir sıkıntı yok.Yaklaşık 20 kere deniyorum fakat link sayfası indirme bağlantısına hiç gitmiyor, ana sayfa hep farklı bağlantılara yönlendiriyor.
Sadece grafik biraz daha düşük o kadar tek fark bu.Kesin soran olmuştur ama buralarda yeniyim 140 sayfa tek tek dolaşmadan nasıl bulurum bilmiyorum. Bu düşük boyutlu Android ve normal android arasında sadece boyut farkı mi oluyor?
Yoksa grafik vs bir tık daha mı düşük oluyor mobil veriden indireceğim ondan dolayı sorayım dedim şimdiden teşekkür ederim.
Devam ediyorSPOILER:
En son DIK olarak kabul edilmiştik ondan sonra güncelleme gelmedi mi? Gelmediyse ne zaman gelir?
Kusura bakmayın o spoiler tuşunun nasıl yapılacağını bilmiyorum henüz o yüzden böyle yazdım.