byyuksek
Kayıtlı Üye
Eyvallah hocamSitedeki oyun son sürümdür, baştan başlayıp mevcut olan son yere kadar oynayabilirsiniz.
Son Konular
Eyvallah hocamSitedeki oyun son sürümdür, baştan başlayıp mevcut olan son yere kadar oynayabilirsiniz.
Sadece görüntü kalitesi farkı var, geriye kalan her şey aynı.Normal indirme ve düşük boyutlu olan arasındaki farklar sadece grafikleri mi yoksa farklı şeyler de var mı ?
Ekranın sol üst köşesine tıklayın, Rooster'daki yorumları okuyun ve oluyorsa yorum yapın
Okudum ve yapamadığım için yazdım zaten telefon kısmına basılmıyor önceki sahnelerde kullanabiliyorum zatenEkranın sol üst köşesine tıklayın, Rooster'daki yorumları okuyun ve oluyorsa yorum yapın.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Okudum ve yapamadığım için yazdım zaten telefon kısmına basılmıyor önceki sahnelerde kullanabiliyorum zaten
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Merhabalar oyunu aynen söylendiği gibi obb klasörüne attıktan sonra kuruyorum fakat crash report hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz dosya eki mevcut
Eyw hocamDIK ya da Tavuk olmak farklı sahneler açılmasını sağlar onlardan birine yoğunlaşırsanız daha fazla sahne görebilirsiniz.
Tam olarak bu kısımda hic bir şekilde telefon simgesine tiklanmiyor. Onlarca kere silip yükledim yine de düzelmediEkranın sol üst köşesine tıklayın, Rooster'daki yorumları okuyun ve oluyorsa yorum yapın.
arama butonuna çalıştır yaz çıkan yere %appdata% yaz renpy klasörüne tıkla orda bulabilirsinarkadaşlar oyunun türkçe olan bu sürümünü bitirdim. Bir sürü save var ama PC'de nereye kaydedilmişler bulamadım? yardımcı olabilir misiniz? yakında yeni sürüm çıktığında her şeyi yeniden oynamak hoş olmazdı.
Teşekkür ederim sayenizde buldum.arama butonuna çalıştır yaz çıkan yere %appdata% yaz renpy klasörüne tıkla orda bulabilirsin
Kitaplıkların arasında gezerek bulmanız gerekiyor.Kütüphane sahnesi Sage ile nasıl konuşuyoruz?
Üzerine tıklıyorum konusmuyorKitaplıkların arasında gezerek bulmanız gerekiyor.
Devamı tahmini ne zaman gelir bu kadar iyi bi oyun bizi cok bekletmezler inşEkli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777