Linkler çalışıyor.linkler kırık mı?
Son Konular
Linkler çalışıyor.linkler kırık mı?
14 Kasımda güncellendi.En son ne zaman güncellendi oyun?
Doğru, yapımcının kendisi söyledi (sadece yüzde verdi, tarih yok).Arkadaşlar yeni duyumlara göre %60.%75 arası tamamlanmış mart ayı gibi çıkacak diyorlar ne kadar doğru onu bilemiyorum.
Evet oyunun içerisinde hile mevcut.Bunlar hileli mi
Cihazınıza bağlı olarak oyunun açılması 4-5 dakika kadar sürebilir.Apk indirdim giriş bilgilerini girdikten sonra ekranda adult oyun çeviri logosu çıkıyor ne kadar beklediysem de açılmadı
DIK ya da Tavuk olmak farklı sahneler açılmasını sağlar onlardan birine yoğunlaşırsanız daha fazla sahne görebilirsiniz.Nasil oynanir fazla sahne acmak icin taktik verin beyler
Oyunu indirdikten sonra indirilenler klasöründen oyuna tıklayıp yükle tuşuna basınız.Arkadaşlar android telefon kullanıyorum, hafızamda 13 gb yer var ama bu oyunu kurmayı beceremedim. Yüklemeyi detaylı bir şekilde kademe kademe anlatabilecek olan var mı?
Ekranın sol üst köşesine tıklayın, Rooster'daki yorumları okuyun ve oluyorsa yorum yapın.Mutfak masasi hazırlarken telefona bildirim geliyor ve bildirimi gormem lazim fakat mobilde telefon açılmıyor ve hikayeye devam edemiyorum
Oyunda şu anda toplam 6 bölüm var ilk sürümü değil yani uzun ve güzel bir oyundur.Oyunun ilk sürümü bumu yoksa 2. filan mı bu ona göre indircem.
İlk sürümü sitede var mı yoksa tek bu sürüm mü yüklü sitedeOyunda şu anda toplam 6 bölüm var ilk sürümü değil yani uzun ve güzel bir oyundur.
Kankam tek link tüm bölümleri kapsıyor yani toplam 6 bölüm şuan devamı gelecekİlk sürümü sitede var mı yoksa tek bu sürüm mü yüklü sitede
Eyvallah kankaKankam tek link tüm bölümleri kapsıyor yani toplam 6 bölüm şuan devamı gelecek