CumaLee
Kayıtlı Üye
Net bir tarih yok.7. Bölüm ne zaman gelir?
Son Konular
Net bir tarih yok.7. Bölüm ne zaman gelir?
Aga peki bunu yeni mi yapıyorlar? Yoksa oyun önceden olup sadece Türkçe çeviri mi yapıyorlarNet bir tarih yok.
Şu an yapımcı oyunu yapıyor oyun bittiği zaman Türkçeye çevirilecek.Aga peki bunu yeni mi yapıyorlar? Yoksa oyun önceden olup sadece Türkçe çeviri mi yapıyorlar
Oyunlardaki çeviri dosyalarını korumak için kullanılan programı tehtid olarak algılıyor ama hiçbir türlü virüs yoktur gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.trojan buluyor
Teşekkür ederim ^^Oyunlardaki çeviri dosyalarını korumak için kullanılan programı tehtid olarak algılıyor ama hiçbir türlü virüs yoktur gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
Rica ederim.Teşekkür ederim ^^
Tam olarak yerini bilmiyorum ama kitaplıklar arasına tıklamanız gerekiyor köşelere de tıklayınız.Kütüphanede Sage ve maya ile görüş diyor ama bir türlü bulamadım kızları yardım edebilir misiniz
evet orada bi yerde ders çalışıyo olmaları lazımTam olarak yerini bilmiyorum ama kitaplıklar arasına tıklamanız gerekiyor köşelere de tıklayınız.
sitede senin favori oyunun hangisiTam olarak yerini bilmiyorum ama kitaplıklar arasına tıklamanız gerekiyor köşelere de tıklayınız.
Depraved awakening olabilir.sitede senin favori oyunun hangisi?
Oyun baştan başlıyor ve 6. Bölüm sonunda bitiyor. Garip bitmesi normal çünkü hala güncellenmeye devam ediyor.Ben 0.6.1 versiyonunu oynadım. 6 adet bölümden oluşuyor. Sormak istediğim soru şu; bu oyunun benim oynadığım kısımdan öncesi ve sonrası var mı acaba? Çünkü garip bitti. Eger öncesi sonrası varsa onları da oynamak isterim.
Yani hocam benim oynadigim 6 bölüm haricinde bu oyunun öncesi veya sonrası suan icin yok dogru mu?Oyun baştan başlıyor ve 6. Bölüm sonunda bitiyor. Garip bitmesi normal çünkü hala güncellenmeye devam ediyor.
Evet doğru.Yani hocam benim oynadigim 6 bölüm haricinde bu oyunun öncesi veya sonrası suan icin yok dogru mu?