casper6119
Kayıtlı Üye
Neden zaten online giriş yapıyoruz otomatik güncel olmuyormuEvet tekrardan indirmeniz gerekiyor.
Son Konular
Neden zaten online giriş yapıyoruz otomatik güncel olmuyormuEvet tekrardan indirmeniz gerekiyor.
Tahminler mart diyor ben nisan mayıs garantisi ise haziran ama pinkcake yapıyoz bişeyler diyor her hafta ilerlemeleri paylaşıyor paylaştıklarına göre tahminimce mart nisan gibi gmzüküyor.7.bölüm ne zaman gelir bilen varmı ?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Rahatça kurmak için en az 13 gb alan açmayı deneyin.Oyunun 2.93 GB versiyonunu indirdim telefon hafızasında 10 GB yer var ve oyun yüklenemedi diyor
Oyun içinde sağ alttaki hileyi kullanarak sahneleri açabilirsiniz.tüm sahnelerin açık oldugu save indirdim amaai yinede açılmadı nasıl yapcamı anlatabilirmisiniz
14.11.2020 tarihinde yayınlandı.En son güncelleme ne zaman geldi acaba
reis yazına sağlık o nası bi anlatış şekli hayran kaldımAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Rahatça kurmak için en az 13 gb alan açmayı deneyin.
Bu yazı MattMurdock'a aittir. Kendisi en iyi yazılımcı olur.reis yazına sağlık o nası bi anlatış şekli hayran kaldım![]()
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı ?Düşük boyut zip dosyası hatalı dosya bozuk yazıyor?
Halettim reis eyvallahEkran görüntüsü atma şansınız var mı ?
yeni güncellemede hile sekmesi gözükmüyo sebebini biliyor musunuz?Oyun içinde sağ alttaki hileyi kullanarak sahneleri açabilirsiniz.
O sahneden sonra bir güncelleme aldı.En son oynadığım da dik evi yağmalanıyordu sonra konuşma yapıldıktan sonra bitiyordu bunun devamı geldi mi veya ne zaman gelir