Mesaj atıyorsun, ben bizim odada atmıştımbaşlangıçta tuvalette josy nasıl aranıyor
henüz güncellenmedi yapımcı yeni sürüm yayınlamadıoyun en son nerde kaldı oyun güncellendimi dostlar en son malikaneyi dağıttılar
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Hesabımı yazdığım halde giriş yapamıyorum
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Şifreyi doğru girsemde girmiyor saçmalamdı giriş ekranında giriş yapamıyorum
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.oyunu ilk yüklediğimde oynayabilmiştim yanlışlıkla windows d efender ı açtım ve oyunu sildi şimdi yeniden yükledim fakat hesaba giriş yerinde kalıyor sildim farklı hesap açtım bidaha yükledim yine aynı hatayı verdi neden?
Hayır yok ona rağmen girmiyot hata vermiyor sadece girmiyor yaniBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Oyunu anonfiles üzerinden indirdim ama kuramıyorum nasıl yapabilirim
Oyunu nasıl kuracağım. Rardan çıkardım birsürü dosya var
oyunu ilk yüklediğimde oynayabilmiştim yanlışlıkla windows d efender ı açtım ve oyunu sildi şimdi yeniden yükledim fakat hesaba giriş yerinde kalıyor sildim farklı hesap açtım bidaha yükledim yine aynı hatayı verdi neden?
Şifreyi doğru girsemde girmiyor saçmalamdı giriş ekranında giriş yapamıyorum
Şifreyi doğru girsemde girmiyor saçmalamdı giriş ekranında giriş yapamıyorum
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Hesabımı yazdığım halde giriş yapamıyorum
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size nasıl devam edebileceğiniz hakkında yardımcı olacaklardır.YENİ sürümü indirdim kaldığım yerden nasıl devam edeceğim?
En son dik ceketini giyip oyunu bitirdim.Ondan sonrası geldi mi?2. sezonun 1. bölümü çıktı.
Hayır daha gelmedi.En son dik ceketini giyip oyunu bitirdim.Ondan sonrası geldi mi?
Pekala sağolunHayır daha gelmedi.
Rica ederim iyi oyunlar.Pekala sağolun![]()
discord'a yeni üye olduğum için kayıt olamıyorum, 30 gün istiyor.Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresinde yetkili kişilere sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız.
Discord adresine katılabilirsin. Giriş için süre istemiyor.discord'a yeni üye olduğum için kayıt olamıyorum, 30 gün istiyor.
HUAWEİ telefonlarında gereksiz kasma sorunu sadece bende e mi oluyor Y6s telefonEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ONEDRIVE - ANONFILES
ANDROID
CLOUD - ONEDRIVE - ANONFILES
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Yanlış yazmışımHUAWEİ telefonlarında gereksiz kasma sorunu sadece bende e mi oluyor Y6s telefon