149 animasyon ve 1340 statik render üretildi. Yapımcı gelecek bölümün %30-50'sini yaptığını tahmin ediyor.Güncelleme ile ilgili bir gelişme varmı
Son Konular
149 animasyon ve 1340 statik render üretildi. Yapımcı gelecek bölümün %30-50'sini yaptığını tahmin ediyor.Güncelleme ile ilgili bir gelişme varmı
Odasında olması gerekiyor eğer odasında konuştuysan yemek salonunda olması lazımewde herkes ile konustuktan sonra tommy ile konus diyor tommy nerdeki
Yeni öğrendim bak bunu teşekkür ederim kanka4. Bölüme kadar
Ayrıca yama bulunmuyor. Türkçe için tüm oyunu tekrar indirmeniz gerekiyor.Oyunu yanlışlıkla ingilizce indirmişim türkçe dosyaları nereden indirebilirim?
Mini oyunlar Android'de çalışmıyor kapatırsanız daha iyi olur.Kesinlikle oynanması gereken mükemmel bir oyundur ama mini oyunlarda bazı sıkıntılar var ona göre oynayın.
Kankam yer var dedinde boyut kadar değil 12 gb kadar boş alan olması lazım. Eğer bu değilse bilmiyorum malesefUygulama yüklenmedi hatası alıyorum 2.9gblik olanı indirdim telefonumda yer var ve defalarca denedim fakat yüklenmiyor. yardımcı olabilir misiniz?
Var kankam 1.sezon 4 bölüme kadar 2. Sezonda 5 ve 6 bölümleri kapsıyor.İlk sezondan itibaren tüm bölümler var mı
o kütüphanenın aralarındaki kitapları iyi kontrol et, o şekilde hepsini buldum benBeyler 6.sezonda Belkaya kütüphanede yardım ediyorum 4 kitabın yerini buldum sonuncuyu bulamadım yardım ericek varmı
Tüm bölümler mevcut.İlk sezondan itibaren tüm bölümler var mı
Net bir tarih yok şu anda Eğer androidden oynuyorsanız -> Android ->Data ->Adultoyunçeviri -> Hangi oyunsa o klasördeki kayıt dosyalarını siliniz. Ama yapmanızı tavsiye etmem.Sayın yöneticiler 7.sezon ne zaman gelir acaba birde kayıtlı bölümleri kaydedilenlerden nasıl siliyoruz
Teşekkür ederim emeğinize sağlık bu aradaNet bir tarih yok şu anda Eğer androidden oynuyorsanız -> Android ->Data ->Adultoyunçeviri -> Hangi oyunsa o klasördeki kayıt dosyalarını siliniz. Ama yapmanızı tavsiye etmem.
Rica ederim teşekkürler.Teşekkür ederim emeğinize sağlık bu arada