Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Z

Zack321

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben oyuna giriyorum giriş ekranında bekliyorum ardından beni başlangıç ekranına atıyor neden

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
6.bölümde rooster uygulamasını açmaya çalışırken gri ekran geliyor ve bir istisna oluştu hatası alıyorum çözümü nedir ?

D

DwightWayne

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android de Oyun Sürekli kendini kapatıyor hatasını verip açmıyor.

D

darknightell

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
cevaplarda seçersek + veya - aldığımızı gösteren gösterge yok mu

Sylvie

Sylvie

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
artık bir klasik zaten bu oyun.Krakterler yerli yerinde,hikâye akıcı yarı serbest dünya.Diğer oyunlar için ve geliştirilen oyunlar için bir öncü.Adeta bir amiral gemisi.

berkayDEN

berkayDEN

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ya arkadaş öyle bir link yaratmışsınız ki bir türlü indirme dosyasına ulaşamıyorum. Şuan istemsizce gülümseyerek hem küfür ediyorum hem lanet okuyorum. Bir link bu kadar boktan olur mu aq. Lutfen birisi çözülmüş bir link versi. Çıldırmak üzereyim.

D

Delta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android lerde sıkıntı mi var. Bir türlü indiremiyorum. Bu ve diğerleri de içinde

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Oyunun kurulma talimatlarını harfiyen yerine getirdim hemde 3 kez denedim ve kullanıcı adı şifremi yazdıktan bir süre sonra oyundan atıyor nasıl çözülebilir bu sorun ?

E

Egemen10

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben indirdim ama telefonunda görünmüyor ve kuramıyorum yardımcı olur musunuz

Üst Alt