Son Konular
Devamı gelecek ama şu anda 6 bölüm mevcut.toplam 6 bölüm mü var ?
Bedük koyver kankaÇok saçma bir soru ama girişteki müziğin adı neydi bir türlü aklım agelmiyor
Şu anda net bir tarih yok.Şuana kadar oynadığım en iyi oyundu. Devamı ne zaman gelir acaba
Yahmini olarak 5 ayda 1 güncelleme geliyor.Güncellemenin tekrar gelmesi ne kadar sürer. Yani bu oyunun yeni sürümlerinin çıkması ortalama ne kadar sürüyor?
Yeni bölümler ne zaman gelicek belli mi ?Devamı gelecek ama şu anda 6 bölüm mevcut.
Hayır belli değil.Yeni bölümler ne zaman gelicek belli mi ?
Cidden uzun bir süre zarfı fakat bu oyun icin değer. Birde gelen güncelleme sadece bölüm 7 mi olur yoksa fazlasımıYahmini olarak 5 ayda 1 güncelleme geliyor.
Sadece 7.bölümCidden uzun bir süre zarfı fakat bu oyun icin değer. Birde gelen güncelleme sadece bölüm 7 mi olur yoksa fazlasımı
Olmaz.Ben driveden indiriyorum kurarken bir sıkıntı olmaz değilmi android
TeşekkürlerSadece 7.bölüm
Rica ederim.Teşekkürler
İndirilenler klasörüne girip oyunu kurmayı deneyiniz.Arkadaşlar ben telefona indirdim oyunu g.drive dan direk telefona yüklendi bana kurma ile ilgile şeyler sormadı bunu nedeni nedir bazı kişiler kopyaliyo obb falan yapistiryo ben hisbirey yapmadım
Hocam benimki direk kuruldu hicbidey yapmadım sorun yok şuan sadece bunun sebebini merak ettimİndirilenler klasörüne girip oyunu kurmayı deneyiniz.
Evet baştan indirmeniz gerekiyor.6.0 versiyonunun türkçe yaması yok mu ingilizce indirdim sanırım türkçe için baştan mı indircem