Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Iboo

Iboo

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0₺
Diher oyunlara erisebiliyormuyuz never back down indirdim paket satin almami istedi diherleri oylemi

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Diher oyunlara erisebiliyormuyuz never back down indirdim paket satin almami istedi diherleri oylemi
Şu anda Never Back Down hariç tüm oyunlara erişebilirsin. Never Back Down adlı oyun burada ücretli bir şekilde yayınlanıyor.

J

jesemin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
being a dick az gblı olanı indirdim kurdum androidde obb yoktu kendim kurdum obb içine attım sonra oyuna girdim hesaba giriş ekranını geçiyorum sonra tekrar giriş ekranına dönüyor ne yapmam lazım :/

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Arıyorum ama bulamadım kaldırılmış olabilir mi
Şu anda giriş yapmaya çalışırsanız hata alabilirsiniz, oyuna gelecek güncellemeden dolayı Broken Dreamers yenilenmedi.

K

kerems61

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
10 gb fazla olmuş bu oyuna yakında daha az alan harcayan bir versiyonu çıkar mı ? android de olduğu gibi ?

A

ArdaBey06

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sadece yeni gelen bölümü oynayabiliyor muyuz peki yoksa baştan mı başlamam gerekiyor

F

FALIXE

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

2.sezon mu bu

Üst Alt