N
Neno
Kayıtlı Üye
Telefon için biraz fazla değil mi bu sayı+12 gb olması lazım rahat olur o zaman.
Telefon için biraz fazla değil mi bu sayı+12 gb olması lazım rahat olur o zaman.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Telefon için biraz fazla değil mi bu sayı![]()
Rica ederim.Anladım teşekkürler demekki boşuna beklemişim![]()
Oynadığım en iyi oyunlardan olabilir gerek hikaye gerek animasyon ve konu bakımından benim top 3 ümdeki bir oyun kaç kere bitirdim hayırlamıyorum kesinlikle tavsiye ediyorumEkli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Konuyla alakasız ama Isabella ile nasıl sevgili oluyoruz hala çözemedim
Linke git dediğimde reklam açılıyor ama linke gitmiyoGayet düzgün çalışıyorlar. Hangi link Android mi PC mi?
• Linke tıklayın.Linke git dediğimde reklam açılıyor ama linke gitmiyo
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.ya google drive en hızlısı da indiremiyorum
Evet derseniz oyuna her girişte Jill konuşma yapacak ilk girdiğinizde olduğu gibi.oyunun seçeneklerinde
başlangıçta jill girişini izle kısmının evet ya da hayır olarak işaretlenmesi oyuna nasıl bi etki ediyor ?
teşekkür ederimEvet derseniz oyuna her girişte Jill konuşma yapacak ilk girdiğinizde olduğu gibi.
Rica ederim.teşekkür ederim
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona bas
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Tekrar butona basın.
Sorunu çözdüm teşekkürler tarihim yanlismis• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Tekrar butona basın.
Rica ederim.Sorunu çözdüm teşekkürler tarihim yanlismis