Theory
Kayıtlı Üye
Anladım teşekkürlerDüşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.
Anladım teşekkürlerDüşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.
Gdrive kota uyarısı alanlar için;Gdrive android linki yeniler misiniz? Cok sayida kisi indirdi uyarisiveriyor
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunu yükledim herşeyi yaptım hesap bilgilerimi girdim ama açılmıyor
Evet, son sürüm ve tamamen Türkçe. Betadan çıktı.Merhaba şuanki android indirme linki son sürüm mü acaba? Betadan çıkmış galiba doğru mu?
Ben oyunu androıdden 2 defa indirdim. sürekli paket ayrıştırma sorunu var diyor ve açılmıyor. ne yapmam gerekiyor?Ekli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Telefonunuzda alan açın isterseniz düşük boyutlu apkyı indirin.Ben oyunu androıdden 2 defa indirdim. sürekli paket ayrıştırma sorunu var diyor ve açılmıyor. ne yapmam gerekiyor?
düşük boyutlu apk da da aynısı oldu şuan üşüncü linki indirmeye çalışıyorumTelefonunuzda alan açın isterseniz düşük boyutlu apkyı indirin.
Telefonunuzda en az 11 -12 gb boş alan olması gerekiyor.düşük boyutlu apk da da aynısı oldu şuan üşüncü linki indirmeye çalışıyorum
- Dosyaları zip'ten çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArchiver indirebilirsiniz)Help !!! oyunu gdrivedan indirdim zip uzantisiyla indi hicbir sekilde acilmiyor nasil acacagim
Gdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Üstte anlatılanları yaparsanız olacaktır.Yok aga gdrive bum
Geri bildiriminiz için teşekkürler ilgileniyoruz.Hayir artik dosya bulunamiyor, hata veriyor site
dediklerini uyguladim ve oyunu kurdum sonunda bunun icin tesekkurler. fakat telefonda yer iyice azaldi bu dosyalari silsem sikinti yaratir mi cunku onceden apk yi kurunca bu sekmeden apk yi siliyordum oyuna bir etkisi olmuyordu- Dosyaları zip'ten çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArchiver indirebilirsiniz)
- Dosyaları "Buraya Çıkart" seçeneğini seçip çıkartın.
- Çıkan dosya içindeki "being.adultoyunceviri.com" adlı klasörü: Android > OBB içine atın.
- Being a DIK APK'sını yükleyin.
- Oyuna giriş yapın, kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
İndirilenlerden silebilirsin, herhangi bir sorun olmaz. OBB'deki dosyayı silme sadece.dediklerini uyguladim ve oyunu kurdum sonunda bunun icin tesekkurler. fakat telefonda yer iyice azaldi bu dosyalari silsem sikinti yaratir mi cunku onceden apk yi kurunca bu sekmeden apk yi siliyordum oyuna bir etkisi olmuyordu