ReckyRey
Doğasever
Hayır.Yeni güncelleme geldimi
Hayır.Yeni güncelleme geldimi
Peki ne zaman çıkacakHayır.
Bu ay içerisinde yeni sürümün gelmesi planlanıyor.Peki ne zaman çıkacak
Usta ben şimdi bitirdim oyunu SAGE ile gitar çaldık, sonra konuşma yaprık Dicklere sonra oyun kayıt alın dedi bitti. Bunu devamı var mı? Yoksa devamını nasıl bulabilirim. Bendeki sürüm 5.14 yazıyor sadeceŞuan ki son sürüm toplu şekilde 1 sezon 2 sezon vardir
Mevcut sürüm oraya kadar. Devamı yakında gelecek.Usta ben şimdi bitirdim oyunu SAGE ile gitar çaldık, sonra konuşma yaprık Dicklere sonra oyun kayıt alın dedi bitti. Bunu devamı var mı? Yoksa devamını nasıl bulabilirim. Bendeki sürüm 5.14 yazıyor sadece
Mevcut sürüm oraya kadar. Devamı yakında gelecek.
Bilgilendirme için teşekkürler. Belli bir tarih var mı?Mevcut sürüm oraya kadar. Devamı yakında gelecek.
Yapımcı bu ay çıkaracağını söyledi.Bilgilendirme için teşekkürler. Belli bir tarih var mı?
Savior.Bunun gibi tavsiye ettiğiniz başka oyunlar var mıdır popüler olarak beğenilen oynanmış oyunlar
Cathy'nin fotoğrafının yorumlarına bakman gerekiyor.Rooster uygulamasını kontrol etmem gerektiği yazıyor uygulamayı kontrol ediyorum ama sahne ilerlemiyor nasil cozebilirim
Çünkü mevcut sürüm orada bitiyor. Devamı yakında gelecek.5.bölümden sonra kaydet dedi lakin oyun bitti
nerede bitti sende ?harika oyun devamı gelirmi acaba bilginiz var mı çok kötü yerde bitti
oyun sen dık ceketini giydiğinde bitiyor yeni versiyonda devamını oynarsınnerede bitti sende ?
TeşekkürSavior.
The DeLuca Family.
A.O.A Academy.
A Mother's love.
Being DIK güncellemesiniSon güncelleme yaklaşık 2 ay önce gelmişti. O zamandan beri herhangi bir güncelleme almadı.
Yeni güncelleme mı bu
Rica ederimTeşekkür