Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
0

0mrdgn

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
bunları toplu bir şekilde tek bir yükleme ile baştan oynamak mümkün mü ?

baranowski

baranowski

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Maya ve Josy rotasını devam ettirmek için ne yapmam gerekiyor. Daha fazlasını iste diyince arkadaş kalalım diyorlar

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Maya ve Josy rotasını devam ettirmek için ne yapmam gerekiyor. Daha fazlasını iste diyince arkadaş kalalım diyorlar
Oyunun kendine ait bir ahlak derecelendirmesi var, hangi derecede olduğun seçebileceğin seçenekleri ve ilerleyeceğin karakter rotalarını etkiliyor.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Aga onu biliyom nasıl ne yaparak Maya ve Josy rotasını açıcam diyorum?
Bilmediğini varsayarak sistemi anlattım, biliyorsan zaten mantıken şu anki derecen olan 'DIK'in tam tersi olan 'CHICK'i seçmen gerektiği çıkarımını yapabilirsin. Sadece Josy karakteri için nötr olmak da yetiyordu sanırım.

Y

Yusuf1641

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kayıt dosyasını yukleyemiyorum nasil yapabilirim video felan varmi

Üst Alt