Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
kennyR

kennyR

Moderatör
Katılım
7 Ara 2020
Mesajlar
1,350
Çözümler
1
Tepki puanı
373
Puan
0
Kredi
0₺
2. sezon kayıt dosyası görünmediği için 3. sezonu oynayamıyorum yardımcı olur musunuz
İkinci sezondaki ilerlemenizi yalnızca aktarma dosyasıyla üçüncü sezona aktarabilirsiniz. Aktarma dosyası da ikinci sezonun sonunda oluşturulabiliyor.
Eski oyun kayıtlarımda jill ve sage yolunu seçmiştim ancak yeni sezonda o kayıtlı dosyalarıma ulasamadıgım icin hazır kayıtlardan aldım. Ancak içerisinde jill sage yolu gözükmüyor. Varsa hangisidir?
Bizim hazırladığımız kayıtlarda her karakterin ayrı rotasının olmasının temel sebebi oyunun bu şekilde ayarlanmış olması. Olağan oynanışta Hem 'Jill' hem 'Sage' karakterlerini seçemiyorsunuz, ikisinin arasından bir tercih yapmanız gerekiyor ikinci sezonun sonunda. İlk iki sezona özel mod kurduğumuz için ikisini de seçebiliyor oyuncular ancak üçüncü sezonda oyunu kıran hatalarla karşılaşılıyor mod yüzünden.
 
Üst Alt