S
Sagecimm
Kayıtlı Üye
Sage varsa paylaşabilir misinHayır 10. bölüm çıkmadı, yapımcı 10.bölüme ait görselleri Patreon'da paylaşıyor. Ben çoğu kişi görmüştür diye atmaya çekindim aslında ama görmeyen kişiler için diğerlerini de paylaşabilirim.
Son Konular
Sage varsa paylaşabilir misinHayır 10. bölüm çıkmadı, yapımcı 10.bölüme ait görselleri Patreon'da paylaşıyor. Ben çoğu kişi görmüştür diye atmaya çekindim aslında ama görmeyen kişiler için diğerlerini de paylaşabilirim.
O sakal umarım kalıcı değildir
Atarsan sevinirim hocamHayır 10. bölüm çıkmadı, yapımcı 10.bölüme ait görselleri Patreon'da paylaşıyor. Ben çoğu kişi görmüştür diye atmaya çekindim aslında ama görmeyen kişiler için diğerlerini de paylaşabilirim.
Sadece ön izleme attığın, NSFW olanları da spoiler içine aldığın için bir sıkıntı yok ama çok fazla art arda render spamlaman konuyu meşgul ediyor. Eğer sürekli olarak ön izleme atmaya gönüllüysen aşağıya bıraktığım linkteki kategoride Being a DIK için bir ön izleme konusu açıp atacaklarını oraya atabilirsin, hem her görseli spoiler içine alman gerekmez hem de oyunun konusunun altına spam yapmamış olursun.Sagecimm
Yukarıdakinden hariç olarak 2 tanede special render paylaştı. Biri nsfw içerik. Nsfw içerikleri alenen paylaşabiliyor muyuz forumda bilmiyorum ama diğerini paylaşayım.
adultoyunceviri.com Sadece ön izleme attığın, NSFW olanları da spoiler içine aldığın için bir sıkıntı yok ama çok fazla art arda render spamlaman konuyu meşgul ediyor. Eğer sürekli olarak ön izleme atmaya gönüllüysen aşağıya bıraktığım linkteki kategoride Being a DIK için bir ön izleme konusu açıp atacaklarını oraya atabilirsin, hem her görseli spoiler içine alman gerekmez hem de oyunun konusunun altına spam yapmamış olursun.
Oyunlarla İlgili Genel Paylaşımlar
Oyunlarla İlgili Genel Paylaşımlara buradan ulaşabilirsiniz.adultoyunceviri.com
Hocam ben istedim arkadaşın hatası yok bilmiyordum özür dilerim.Sadece ön izleme attığın, NSFW olanları da spoiler içine aldığın için bir sıkıntı yok ama çok fazla art arda render spamlaman konuyu meşgul ediyor. Eğer sürekli olarak ön izleme atmaya gönüllüysen aşağıya bıraktığım linkteki kategoride Being a DIK için bir ön izleme konusu açıp atacaklarını oraya atabilirsin, hem her görseli spoiler içine alman gerekmez hem de oyunun konusunun altına spam yapmamış olursun.
Oyunlarla İlgili Genel Paylaşımlar
Oyunlarla İlgili Genel Paylaşımlara buradan ulaşabilirsiniz.adultoyunceviri.com
Teşekkür ederim hocam bu fotoları üyelik olmadan bakabiliyor muyuz dediğiniz siteden.kennedYY 'nin isteği üzerine paylaştım. Tek mesajda 15 görsele izin verdiği için, 2 mesaj olarak paylaşmak zorunda kaldım. Uyarın için teşekkürler.
BakılmıyorTeşekkür ederim hocam bu fotoları üyelik olmadan bakabiliyor muyuz dediğiniz siteden.
Yapımcı paylaştıktan sonra Discord üyelerimiz tarafından Discord sunucumuzda herkese açık bir şekilde paylaşılıyorTeşekkür ederim hocam bu fotoları üyelik olmadan bakabiliyor muyuz dediğiniz siteden.
En iyi rotalar (bana göre)
1-sage
2-lily
3-Quinn
4-riona
5-nicole
Sage bize biraz sex arkadaşı olarak bakıyor sizce sevgili olur muyuz ilerde.En iyi rotalar (bana göre)
1-sage
2-lily
3-Quinn
4-riona
5-nicole
Yanlış hatırlamıyorsam yapımcı, diğerleri kategorisindeki karakterleri ana rotaya çekmeyeceğini söylemişti. ama ilerde hiç belli olmaz.Bence yeni bölümde bir çok Lily sahnesi görecez. Ana rotalardan biri haline gelebilir bence.
Olur bence çünkü sage ile mc arasında duygusal anlarda geçti sage pek duygularını ,hislerini belli etmek istemiyorSage bize biraz sex arkadaşı olarak bakıyor sizce sevgili olur muyuz ilerde.
Ana karakter veya rota olmaz ama yan rotalardan biri olma olasılığı varQuinn ana rota olabilir duygusal olarak bağlandı ana karaktere ,ilk bölümlerdeki mc ye olan tavırları ile 8.ve 9.u bölümdeki tavırlarında fark var ve ayrıca brokoli olayını unutmamak lazım