Baştan oynamanıza gerek yok oyuna hile menüsü ekli oradan dik veya tavuk seçimlerini ve diğer karakter ve yolların seçimlerini ayarlayabilirsiniz.Yukarıdaki arkadaşa ekleme yapayım, oyunun sonlarına doğru Jill rotasından devam etmek istiyorsanız Chicken olmanız gerekiyor. Massive Chicken hatta. Ben bunu bilmediğim için Jill rotası kapanmıştı, baştan oynamak zorunda kalmıştım.
Sağolun teşekkürler.İkisini birlikte WinRar şeklinde indirip klasöre çıkartmanız lazım.
Rica ederim iyi oyunlar.Sağolun teşekkürler.
Net bir tarih yok ama tahmini olarak 2-3 ay içerisinde gelebileceğini söyleyebiliriz.3.sezon 2.bölüm ne zaman gelecek bilen var mı
Yapımcının bölümü çıkarması gerekiyor.2. bolum gelsib artik lutfennn
CHICK olmanız şart değil, NEUTRAL olarak da Jill rotasını oynayabilirsiniz.Yukarıdaki arkadaşa ekleme yapayım, oyunun sonlarına doğru Jill rotasından devam etmek istiyorsanız Chicken olmanız gerekiyor. Massive Chicken hatta. Ben bunu bilmediğim için Jill rotası kapanmıştı, baştan oynamak zorunda kalmıştım.
Oyunlarımızın hiç birinde virüs yoktur sadece kullandığımız sıkıştırma programı lisanssız olduğu için öyle hata veriyor.İndirirken bir tek bende mi virüs görüyor
Var ama üçüncü sezonu silip ilk iki sezonu indirmen lazım.3.1 bölümüde oynadım fakat sadece 3.sezon sahneleri var artık oyunda, ilk 2 sezonun sahneleri görme şansımız yok mu
Sadece 2 link patlamış diğer alternatiflerden indirme yapabilirsiniz.merhabalar ilk sezonların indirme linki patlamış yardımcı olabilirmsiniz
Cloud'da problem yaşıyorsanız IDM veya FDM ile deneyiniz.yandex dışı indirmiyor. cloud.ru'da turknet gigafiber olmama rağmen 600-700 kb ile indirtiyor. kısacası v.08 indirilemiyor.