Tüm oyunu tek bir linkten indiremezsiniz oyun ikiye bölündü ilk 2 sezon ve 3. Sezon 1. Bölüm olan linkleri sırasıyla indirin. Eğer android üzeirnden oynuyorsanız ilk 2 sezonu bitirdikten sonra 3. Sezonu indirin.tüm oyunu hangi linkten indirebilirim
Son Konular
Tüm oyunu tek bir linkten indiremezsiniz oyun ikiye bölündü ilk 2 sezon ve 3. Sezon 1. Bölüm olan linkleri sırasıyla indirin. Eğer android üzeirnden oynuyorsanız ilk 2 sezonu bitirdikten sonra 3. Sezonu indirin.tüm oyunu hangi linkten indirebilirim
Güzel olmayabilir ancak en çirkini demek biraz körlüğe girer güzel kardeşim kusura bakma. Çünkü Maya var arieth var Ashley var hatta ve hatta feministler varken bunu söylediğin için diyorum yoksa amacım hakaret etmek değil. Onun güzelliğiyle sadee Sage ile Camilla başa çıkabilirken sen en çirkini diyorsun. Sana saygı duyuyorum tabii ki beğenmek zorunda değilsin ancak en çirkini de değil kime sorarsan sor.Güzellik gerçekten göreceli galiba. Jill bana göre oyunun en çirkin karakteri.
bence de çirkin denmez ama çekici değiller desek daha doğru olur , hele isabelle en balon karakterGüzel olmayabilir ancak en çirkini demek biraz körlüğe girer güzel kardeşim kusura bakma. Çünkü Maya var arieth var Ashley var hatta ve hatta feministler varken bunu söylediğin için diyorum yoksa amacım hakaret etmek değil. Onun güzelliğiyle sadee Sage ile Camilla başa çıkabilirken sen en çirkini diyorsun. Sana saygı duyuyorum tabii ki beğenmek zorunda değilsin ancak en çirkini de değil kime sorarsan sorbence
Olabilir ama en çirkini değil ayrıca bana göre çok seksi. Sizin standartlar acayip yukarıda galiba. Bella'ya katılıyorum ancak Jill tam bir afet.bence de çirkin denmez ama çekici değiller desek daha doğru olur , hele isabelle en balon karakter
Hayır. Ara bölüm 3. sezonla birleşik yapımcı 3. sezonu onun üzerine kurdu.
9.bölüm şimdilik son.10 geliştirme aşamasındason muydu 9. bölüm yoksa devami var mi?
Burdan indirip kurman lazım yoksa tabii açılmaz. Burdan indirmen gerek.agalar bir yardımcı olun... bizim buradaki siteden save dosyalarını indirip kurduğum halde (son sezondan önce başka siteden indirip oynamıştım oyunu) oyun açılmıyor. Kendi savelerimle ve bizim sitedeki savelerle denediğim halde oyun açılmıyor. Açılsa da saveler görünmüyor.