BEING A DIK SAVE DOSYASI - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

BEING A DIK SAVE DOSYASI

• Konuyu başlatan mvs
  • Başlangıç tarihi
mvs

mvs

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdim devam edilecek bir save bulamadı sonra siteden save dosyasını da indirdim ama kurulumunu yapamadım save dosyasını nasıl kurabileceğim hakkında detaylı bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Phoenix
Being a DIK 9, 10 ve 11. Bölümler Optimize Tüm Rotalar Kayıt Dosyaları

Hangi bölümden başlamak istediğinizi seçerek ona göre aşağıdaki dosyalardan birini indirin.

Windows - Save Aktarımı
`Appdata>Roaming>RenPy>Being a DIK klasörü` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.

Android & Optimize Android - Save Aktarımı
`Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.
veya
`Android>data>AdultOyunCeviri>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` rotasyonunu deneyin.
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Being a DIK 9, 10 ve 11. Bölümler Optimize Tüm Rotalar Kayıt Dosyaları

Hangi bölümden başlamak istediğinizi seçerek ona göre aşağıdaki dosyalardan birini indirin.

Windows - Save Aktarımı
`Appdata>Roaming>RenPy>Being a DIK klasörü` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.

Android & Optimize Android - Save Aktarımı
`Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.
veya
`Android>data>AdultOyunCeviri>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` rotasyonunu deneyin.

Çözüm
OZTAC

OZTAC

Made a force be with you..
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0₺
10.1 bitirdim 11 indirdim ama şimdi kayıt dosyası yok diyor oyuna baslayamiyorum yardımcı olurmusunuz
Discord sunucumuzda Yardım kanalında sabitlenen mesajlarda hem pc hem de android için çözüm yolları mevcut

Üst Alt