E
Odalara iyice bakıp Tommy ve Quinn ile konuşursanız serbest dolaşım sonlanacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 11648dediğiniz gibi bir tane Tweet atlamışım yaptım ama hâlâ sahnedeyiz geçmiyor herkesle sohbet ettim tamamen buna gayet eminim
Merhaba tek tek bakıyorum ama malesef herhangi bir şey bulamadım 3 kere geri döndüm eski kayıtlara devam ettirdim yavaş yavaş yaptım atlamamak için ama hâlâ sorun aynıRooster'da bir resim veya mesaj kaçırmış olabilir misin? Eğer hala yoksa eski bir kaydına dönüp tekrar dene.
Odalara iyice bakıp Tommy ve Quinn ile konuşursanız serbest dolaşım sonlanacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 11648dediğiniz gibi bir tane Tweet atlamışım yaptım ama hâlâ sahnedeyiz geçmiyor herkesle sohbet ettim tamamen buna gayet eminim
Yanlış hatırlamıyorsam tommy ile quinn konuşuyorlardı. Onlarla etkileşime girince serbest dünya sonlanıyorEkli dosyayı görüntüle 11648dediğiniz gibi bir tane Tweet atlamışım yaptım ama hâlâ sahnedeyiz geçmiyor herkesle sohbet ettim tamamen buna gayet eminim
Evet, haklısınız. Onlarla karşılaşması gerekiyor. Ondan sonra bilgisayarlı odaya giriyordu.Yanlış hatırlamıyorsam tommy ile quinn konuşuyorlardı. Onlarla etkileşime girince serbest dünya sonlanıyor