Ücretsiz kullanıma ne zaman açılır tahminen?- Oyunun 13 Kasımda İngilizce sürümü yayınlanacak.
- Oyunun uzunluğuna bağlı olarak en kısa sürede (2 ile 4 gün arası) Türkçe sürümünü çıkartacağız.
- Oyunun Türkçe APK'sı son derece hatasız ve başka bir yerde görmeniz mümkün olmayacağı şekilde yapılacak.
- Being a DIK oyununun bu sürümü, şu ana kadarki gelmiş en uzun sürüm olacak.
- Being a DIK yeni versiyonu Türkçe Beta şeklinde yayınlanacak.
- Bu sırada Being a DIK beta sürecini daha iyi atlatabilmemiz açısından, Betada başka bir Türkçe Oyun bulunmayacak.
- Being a DIK özel yeni site teması da sizlerle...
NOT: BU BETADAN SONRA ARALIK AYINDA BİRÇOK BÜYÜK TÜRKÇE OYUN DA SİZLERİ BEKLİYOR...
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Ücretsiz kullanıma ne zaman açılır tahminen?
TeşekkürlerAnlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.
Abi bide the deluca family yapsanız on numara olur ya
Kardeşim güncellemesinden bahsediyorumDevamı Gelecek - Renpy - Android - Türkçe - The Deluca Family Türkçe 0.6.5
GENEL BAKIŞ Kahramanımız diğer insanlar gibi normal ve huzurlu bir hayat yaşar. Ta ki mafyadan gelen o mektup bu huzuru kaçırana dek. Bu mektupun peşinden gideceksiniz ve ebeveynlerinizin geçmişinden dolayı bir mafya sözleşmesine maruz kalacaksınız. Bir mafya ailesine hizmet etmek zorundasınız...adultoyunceviri.com
Yapımcısı güncelleme yayınlamadı ?Kardeşim güncellemesinden bahsediyorum
Tamamda reisim ben sadece söylüyorum çıktı hemen getirin demiyorum yapsanız iyi olur dedim ben nerden bilebilirim güncelleme çıktımı çıkmadımı nereden bakıldıgını bilsem eyvallahYapımcısı güncelleme yayınlamadı ?
Brocum bir önceki duyuruda yazmış ya neden şuan erişime açık olmadığını. Betadan çıkana kadar da maalesef böyleymiş. Biraz sabır.Hocam şu diğer oyunları bi salsaydınız ya