Son Konular
Haklısın, göz var nizam var.Sage gibi taş dururken melanie ne abi
6. bölümü oynarsan bu teorinin cevabını bulursun dostumSage nin bizi spor salonuna gönderdiği sahneye dikkat edin. Chad telefonda sex peşinde iken mel ve sarah spor yapıyor. Muhtemelen mel Chad ile çıkmıyor ama onun kimle olduğunu biliyor. Ve sıze diyim Muhtemelen chad gay
6 bölümü oynadım sage ve chad kavgası sonrası mel ile bakismalarını diyorsun anladigim kadarıyla. Benim teorimin kaynağı ise sage ve sageye bağlı kızlar ile olursanız buna mel ve sarah da dahil hem bir kadını istemek kısmı var. Hatta sageye ilk gitar kursu verirken bize handjop yaptığı kısımda ateşli bir kız sana dokununca sertlesirsin falan diyor dikkat edersen. Buna bir örnekte sage ve chad ayrılmadan önce bir kavgalarında sage chad a dave i örnek verip siki küçük olmasına rağmen en azından sevisiyor diyor, chad da buna ben steroit kullanıyorum diyor, hatta sage bize steroit kullaniyormusun diyor hatırlayın sage muhtemelen uzun süredir chad ile sevisemiyor bile.6. bölümü oynarsan bu teorinin cevabını bulursun dostum