Being a ΔΙΚ - 12. Bölüm - Gelişmeler - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Being a ΔΙΚ - 12. Bölüm - Gelişmeler

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
u001q0mwr35f1.jpeg

21 Kasım 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

"Tüm hafta boyunca sanat üzerinde çalıştım. 29 animasyon dosyasına bölünmüş 92 saniyelik bir ara sahne animasyonu pozlandırarak başladım. Bu, animasyon kuyruğuna güzel bir ivme kazandırdı ve statik render'lar ve daha fazla animasyon pozlandırarak sanat üzerinde çalışmaya devam ettim.

Hem normal sahneler hem de büyük serbest dolaşım etkinliği sahneleri üzerinde çalışıyorum. Serbest dolaşımda gezinmek için kullanılan bazı ortam render'ları hazırladım ve bu ortamları da kodladım.

Önümüzdeki haftalarda serbest dolaşım etkinliğindeki sahneler üzerinde çalışacağım. Bunlardan, yalnızca kısmen yazılmış veya hiç yazılmamış sahneler de dahil olmak üzere, oluşturulması gereken 81 sahnem kaldı - çoğunluğu yazılı. Geçen hafta da belirttiğim gibi, serbest dolaşım etkinliği için statik render sayısının yaklaşık 2900 olacağını tahmin ettim. Ayrıca, serbest dolaşım etkinliği kapsamındaki tüm müstehcen sahneler için animasyon pozlandırmam gerekiyor. Bu ilerleme hakkında sizi haftalık olarak bilgilendireceğim.

Serbest dolaşım etkinliğinin dışında oluşturulacak sahneler var, ancak bu bölümü şimdi tamamlamak bölümün genel gelişimi için büyük bir adım olacak. Görsel açıdan, serbest dolaşım etkinliğinin %10-15'ini tamamladım.

281 statik render ve 43 animasyon, render kuyruğunda.

Yakında sizin için yeni bir önizleme hazırlayacağım.
"

Dr PinkCake

92 saniyelik ara sahne sizce ne olabilir?

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
28 Kasım 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

"İyi bir haftaydı. Büyük serbest dolaşım etkinliği üzerinde çalıştım, sahne sahne ilerleyip içeriğin nasıl işlediğini anlamak için görselleri kronolojik olarak oluşturdum. Bunu mümkün kılan bazı doğal kontrol noktaları var.

Kısa ile çok uzun arasında değişen 57 sahne daha oluşturulmayı bekliyor. Bu 57 sahneden 10'unda hiç yazı yok veya kısmen yazılmış; geri kalanında ise görselleştirmeye ihtiyaç var.

Serbest dolaşım etkinliğinin render ihtiyaçları açısından %30-35'ini tamamladım. Serbest dolaşım etkinliğinin temel yapısını kodladım. Sahnelerin görsellerini oluştururken, oynadığımda tetiklenmeleri için de kodluyorum.

436 statik render ve 41 animasyon, render kuyruğunda. Statik render'lara ayrılmış tek bir bilgisayarım var; geri kalanlar animasyonlar üzerinde çalışıyor.

92 saniyelik ara sahne animasyonu birden fazla sistemde render ediliyor ve %19 tamamlandı. Gelecek hafta bu göreve daha fazla render slave'i atadığımda bu hız artacak.

203 animasyon tamamen render edildi, bu güzel bir dönüm noktası. Yakında 4000 statik render dönüm noktasına da ulaşacağım, umarım gelecek hafta.

Bunun yanı sıra, Steam ve GOG için Aralık ayına dair bazı haberler hazırlıyorum, bunlar sizin de ilginizi çekebilir.
"

Dr PinkCake

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
5 Aralık 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

" Aralık ayınız kutlu olsun!

12. bölümdeki en büyük serbest dolaşım etkinliği üzerinde çalışmaya devam ettim. Bu hafta geçen haftadan biraz farklıydı. Serbest dolaşım etkinliğinin bir başka aşamasına ulaştım, bu da sanat ve kodla farklı bir çalışma anlamına geliyordu.

Haftaya, birçok karakter ve karmaşık pozlar içeren yaklaşık 100 render uzunluğunda bir sahne pozlandırarak başladım. Karmaşıklığı nedeniyle bu sahnenin beni biraz yavaşlatacağını biliyordum ama bitirmek istedim ve öyle de yaptım.

Daha sonra serbest dolaşım etkinliği için daha fazla sahne pozlandırdım, ancak aynı zamanda kod yazmaya ve serbest dolaşımda gezinmek için ortam render'ları oluşturmaya da odaklandım.

Kod yazarken, kalan tüm sahneleri inceledim ve oynadığımda tetiklenmelerini sağlamak için bunlara çağrılar gönderdim. Ayrıca telefon uygulaması görev listesine dahil edildiklerinden ve serbest dolaşım sırasında doğru zamanda eklendiklerinden emin oldum. Yoğun dallanma bunu zaman zaman biraz zorlaştırdı, ancak sanırım artık sahne çağrılarının %95'ini tamamladım. Serbest dolaşım etkinliğini nasıl sonlandırıp hikâyeye nasıl devam edeceğinizi kodladım.

Ortam render'ları oluştururken, serbest dolaşım olayı geliştikçe mevcut ortamları güncellemem gerekti. Bunu hayal edebilmeniz için Cadılar Bayramı serbest dolaşım etkinliğini ve farklı aşamalarını ve insanların nasıl hareket ettiğini düşünün.

Serbest dolaşım etkinliğinin tamamında gezinmek için gerekli tüm ortam görselleştirmelerini tamamladım ve geriye kalan iş 43 sahnenin görselleştirme ve yazımını tamamlamak. Serbest dolaşım etkinliğinin yazılı kısımlarının görselleştirmesinin yaklaşık %50'sini tamamladım, ancak hala yazmam gereken birkaç sahne var.

Genel olarak, kod ve görselleştirmeyle serbest dolaşım etkinliğinin %45-50'sini tamamladığımı tahmin ediyorum.

Bu hafta 12. bölüm için bir başka dönüm noktasına daha ulaşıldı - 4000 statik render oluşturuldu (tam olarak 4090)!

Yaklaşık 400 statik render ve 27 animasyon render kuyruğunda. 92 saniyelik ara sahne animasyonunun %51'i tamamlandı ve şu anda sistemlerimin ikisi hariç hepsi üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki iki hafta içinde tamamlanacağını tahmin ediyorum.

Gelecek hafta, kaçırmak istemeyeceğiniz ilginç haberler olacak.

İyi hafta sonları.
"

Dr PinkCake

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1766569455056.png

12 Aralık 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

"Uyarı!
Bugünkü yazı çok uzun. Eğer sadece normal haftalık geliştirme içeriğiyle ilgileniyorsanız, geliştirme haberleri bölümünden sonra okumayı bırakabilirsiniz.

Steam/GOG haberlerinden bahsedeceğim ve yeni 4K modu hakkında her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışacağım.

Geliştirme Haberleri
Sanatsal çalışmalar yaparak harika bir hafta geçirdim. Her şey sorunsuz ve hızlı ilerledi ve günlük ilerlememden memnun kaldım.

Serbest dolaşım etkinliği için oluşturulacak 21 sahne daha var. Uzunlukları değişiyor, bazıları çok uzun, bazıları kısa. Bu sahnelerin bazılarında yazı eksik. Serbest dolaşım etkinliğinin %65-70'ini tamamladığımı tahmin ediyorum.

Geliştirme döngüsünün çok daha önceki bir aşamasında, uyguladığım özel bir özellikten bahsetmiştim. Bu hafta, gerekli görselleri oluşturdum, oyunda test ettim ve iyileştirmek için bazı ince ayarlar yaptım. Bu özellikten çok keyif aldım ve bence siz de keyif alacaksınız.

92 saniyelik ara sahne animasyonu şu anda %75 tamamlandı. Bu hafta render hızı çok iyiydi.

Render kuyruğunda 22 animasyon ve 478 statik görüntü var ve iki bilgisayarım şu anda statik render'ları işliyor çünkü bu kuyruğun daha hızlı tükenmesini ve size yeni önizlemeler gösterebilmeyi istiyorum.

Önümüzdeki hafta da serbest dolaşım etkinliği üzerinde çalışmaya devam edeceğim. Ne kadar ilerleyebileceğimi göreceğiz. Belki de daha fazla sahne yazmam gereken noktaya ulaşırım.

Steam/GOG haberleri
Eğer kaçırdıysanız veya bölgesel ayarlar nedeniyle göremediyseniz - biliyorum, kötü bir durum - işte Çarşamba gününün Steam ve GOG haberlerinin özeti:

12. Bölümün başlığı açıklandı: "Duman ve Ateş".

3. Sezonun genel geliştirme aşaması %90 tamamlandı.

12. bölümün genel geliştirme aşaması %60 tamamlandı.

İşte kaçırmış olabileceğiniz yeni ekran görüntüleri.

1766569964899.png
1766569976347.png
1766569990111.png
1766570002011.png
1766570012431.png

Ve eğer yetişkinlere yönelik fragmanı izlemek isterseniz, bu yazının altındaki eklerde bulabilirsiniz.

Haberlerde ayrıca bu yıl 4K modu üzerinde çalıştığımı da açıkladım. Ve arkadaşlar, yazının geri kalanı da bununla ilgili olacak.

4K modu
4K modunun ne olduğunu açıklamak ve ortaya çıkan soruları yanıtlamak istiyorum. Zaman zaman oldukça teknik olacak, ancak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

4K modu nedir?
3. Sezondaki her render, GUI öğesi ve animasyon karesi 4K deneyimi için yeniden işlendi ve uyarlandı. Oyunu Full HD yerine 4K çözünürlükte oynayabilirsiniz ve tavsiye edilse de, bu modun keyfini çıkarmak için 4K monitöre ihtiyacınız yok, çünkü RenPy oyunu monitörünüze göre ölçeklendirecektir.

4K modu isteğe bağlı ve modülerdir. İstemiyorsanız, indirmeyin.

4K modu yaklaşık 90 GB ek disk alanı gerektirir ve eski bilgisayarlar için uygun olmayabilir. Oyun 4K dosyalarını algılıyorsa, ayarlar menüsünden 4K modunu etkinleştirebilirsiniz. Oyun içinde şu şekilde görünecektir.

1766570140671.png

4K modunu neden ekledin?
Oyunculara özel bir şey sunmak istedim. Oyun 4K'da muhteşem görünüyor. 4K yaparak oyunu geleceğe hazır hale getirdim, böylece eski görünmesi daha uzun sürecek.

Bunu nasıl gerçeğe dönüştürebileceğimi dikkatlice değerlendirdikten sonra, çok fazla ek geliştirme süresi gerektirmeyeceğini ve hem Full HD hem de 4K modlarını desteklemek için basit, otomatik bir geliştirme sürecini sürdürebileceğimi fark ettim. Geliştirme süresinde önemli bir artış anlamına geliyorsa bunu uygulamak istemedim.

Patreon'da mevcut olacak mı?
Bunu nasıl mümkün kılabileceğimi araştıracağım. Size açıkça söyleyeyim, Steam ve GOG'un kullandığı hızlı CDN sunucularının dışında 90-100 GB veri dağıtmak büyük bir engel.

Bazılarınız Patreon'dan mevcut 3. Sezon sürümünü indirmenin zorluklarını zaten deneyimledi ve bu 20 GB'tan azdı. Patreon destekçileri için bu dağıtımı nasıl ve ne şekilde gerçekleştirebileceğimi araştıracağım.

4K modu nasıl mümkün oluyor?
Bu biraz teknik bir konu olacak, ancak 3. Sezonun 4K modunu her şeyi yeniden render etmeden nasıl oluşturabildiğimin tam açıklaması şöyle:

Being a DIK'i geliştirmeye başladığımdan beri, her render ve animasyonu 4K (3840x2160) çözünürlükte render ettim. Bu kafa karıştırıcı görünebilir, çünkü oynadığınız oyun bunca zamandır Full HD (1920x1080) çözünürlükteydi. Ancak render oluşturma sürecimi anladığınızda, daha net hale geliyor.

DAZ3D'de bir görüntüyü render ettiğinizde, ışın izleme yinelemeleri gerçekleştirirsiniz. Her yinelemenin sonuçları bir araya getirilir ve bu hesaplamalardan, her bir birleştirilmiş yinelemeyle daha net sinyaller elde edersiniz. Ayrıca gürültü veya belki de daha iyi bildiğiniz adıyla gren de elde edersiniz. Gürültü, artan yinelemelerle sinyalin tam tersi şekilde çalışır. Sinyal her yinelemede artarken, gürültü azalır. İşte bir örnek.

1766570412792.png

Bu durumda, aynı görüntüyü 100, 1000 ve 10.000 yineleme ile ışın izleme yöntemiyle işledim. Yineleme sayısı arttıkça görüntünün daha net hale geldiğini ve gürültünün (grenin) azaldığını görebilirsiniz.

Güzel ve net bir görüntü elde etmek için çok yüksek bir sinyal-gürültü oranına ihtiyacınız vardır ve bunu elde etmenin birkaç yolu vardır.

1. Yüksek yineleme sayısı ile işleme yapabilirsiniz.
  2. Son görüntünüzü daha yüksek çözünürlüklü bir görüntüden örnekleyerek küçültebilirsiniz.
  3. İşlemden sonra gürültü azaltıcı uygulayabilirsiniz.

Sanatımda 1 ve 2. yöntemleri kullanıyorum. Bu metnin kapsamı dışında kalan nedenlerden dolayı 3. yöntemi kullanmıyorum.

İşlemden 2. yöntemi - örneklemeyi küçültmeyi - çıkararak, yeniden işleme yapmadan 4K moduna ulaşabildim.

Bir görüntüyü örneklediğinizde, boyutunu bir faktörle azaltırsınız. Benim durumumda, 4K görüntüleri Full HD'ye düşürdüm. Bu örnekte, 4K'dan Full HD'ye düşürme işlemiyle gürültünün nasıl azaldığını görebilirsiniz. Çözünürlük kaybı yaşarsınız, ancak daha keskin bir sinyal ve daha az gürültü elde edersiniz.

1766570681104.png

Örnekleme azaltma, en yakın komşu prensibi olarak bilinen yöntemi kullanır. Bu durumda, 4 piksel 1 piksele birleşir ve sonuç, çevredeki piksellerin (en yakın komşuların) ortalamasıdır. Böylece sinyal artar ve bunu, havuzlanmış yinelemelere çok benzeyen başka bir havuzlanmış sonuç olarak görebilirsiniz.

1. ve 2. yöntemleri birleştirerek, render verimliliğinin arttığını gördüm. Sadece 1. yöntemi kullanarak hedef çözünürlükte render almaktan daha kısa sürede daha yüksek kaliteli bir render elde edebildim.

Tüm görselleri yeniden render etmeden 4K moduna ulaşmak için, örnekleme azaltma adımını atladım, biraz daha fazla gürültüyü kabul ettim ve kalan işlem sonrası işlemleri görüntülere uyguladım. Bunu yaparak, hiçbir şeyin yeniden render edilmesine gerek kalmadı (yedek disklerimde ham dosyaları saklayan eksik kareleri olan bazı hatalı animasyonlar hariç).

4K modu, gelecekteki geliştirme sürelerini nasıl etkiliyor?
Bu, render sürelerini hiçbir şekilde etkilemedi. 4K modu sayesinde daha uzun süre render almıyorum, ayrıca bu modu oluşturmasaydım daha hızlı da render alamazdım.

Render sürelerini donanım yetenekleri belirliyor ve bu yetenekler her GPU nesliyle birlikte gelişti. 3. Sezonda 4K modu, benim planlamama gerek kalmadan mümkün hale geldi.

4K modunun sonradan ortaya çıkan bir özellik olduğunu söylemek garip gelebilir, ancak mutlu bir tesadüf oldu. Yineleme sayısını ve render kalitesini, örnekleme azaltma işleminin render kalitesini önemli ölçüde etkilemeyecek noktaya kadar artırarak mümkün hale geldi.

Kullandığım her komut dosyası artık bir görüntüyü hem 4K hem de Full HD olarak otomatik olarak işliyor. Hatta çift tıklamayla çalışan ve her şeyi otomatik olarak bir araya getiren bir .bat dosyasıyla animasyon işlemeyi bile otomatik hale getirdim.

Ayrıca, 4K ve Full HD klasörlerindeki görüntülerin aynı olduğundan emin olmak için çapraz kontrol yapan bir komut dosyası yazdım, böylece zaman alan işlerden kurtuldum.

DAZ3D veya Photoshop'ta manuel olarak çalışma şeklimi değiştirmedim. Değişiklikler senaryo seviyesinde yapılıyor, bu yüzden 4K modunun geliştirme süresini önemli ölçüde etkilemediğini söyleyebilirim.

1. ve 2. Sezonlar da 4K modunda olacak mı?
Şu an için değil. Gelecekte 1. ve 2. Sezonları sıfırdan yeniden düzenlemeyi, şu anda 4K modu eklemekten çok daha fazla tercih ederim. Ancak, Soru-Cevaplarımda da belirttiğim gibi, bu fikirlerin herhangi birini araştırmadan önce oyunu bitirmeyi önceliklendiriyorum.

Oh be!
Hala buradaysanız, umarım bu yardımcı, aydınlatıcı, rahatlatıcı, ilginç veya sadece uzun bir metin olmuştur.

Herhangi bir ek sorunuz varsa, aşağıya yazabilirsiniz ve cevaplamaya çalışacağım.

Okuduğunuz için teşekkürler!

(Ve aşağıdaki ekteki fragmanı unutmayın)

Harika bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle."

Dr PinkCake

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
5 Aralık 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in Steam ve GOG için yaptığı Bilgilendirme:

"Bölüm 12 - Duman ve Ateş
1766571425282.png

Yıl sona eriyor, B&R'deki ilk döneminiz de öyle. Yaptığınız seçimler, izlediğiniz farklı yollar... Yüzeyin altına baktıktan sonra yolculuğunuza aynı şekilde bakacak mısınız?

Being a DIK: Sezon 4, hikayeyi sonlandıran son sezon olacak. Ayrı olarak DLC olarak yayınlanacak ve satılacak.

Bugün, Sezon 3 için Steam/GOG mağaza sayfalarını güncelledim.

Yeni bir fragman, 12. bölüm ekran görüntüleri ve DLC için güncellenmiş bilgiler var.

12. bölümün başlığı ve özeti de açıklandı, ayrıca bu yıl sessizce üzerinde çalıştığım şeyler de yer alıyor. Mağaza sayfalarına buradan göz atabilirsiniz:

Sezon 3 %90 tamamlandı
4K modu, fragman ve mağaza sayfası güncellemesi!

Bugün, Sezon 3 hakkında bazı yeni haberleri sizinle paylaşmak istiyorum.

Fragman ve mağaza sayfası güncellemesi
Mağaza sayfası güncellendi ve artık bir fragman içeriyor. Dört yeni ekran görüntüsü eklendi ve DLC açıklaması güncellendi. Yeni bilgileri bulmak için göz atın.

3. Sezon geliştirme süreci her geçen gün daha da yaklaşıyor. Şu anda 3. Sezonun son bölümü olan 12. bölümü geliştiriyorum.

3. Sezon geliştirme sürecinin genel tamamlanma oranı yaklaşık %90 civarında. Bugün itibariyle 12. bölümün geliştirme sürecinin yaklaşık %60'ını tamamladım.

1766571626686.png

4K Modu
Bu yıl sessizce üzerinde çalıştığım özel bir özelliği bugün açıklamak istiyorum. Steam'deki 3. Sezon, isteğe bağlı bir 4K moduna sahip olacak.

1. ve 2. Sezonlar tam HD çözünürlükteydi ve 4K'ya geçiş oyun için önemli bir sıçrama.

3. Sezonu yine de tam HD çözünürlükte oynayabileceksiniz - bu, 3. Sezon DLC'sinin standart bir parçası olarak dahil edilmiştir. 4K modu, 3. Sezon satın alımınızla birlikte gelen isteğe bağlı bir DLC olacaktır.

4K modu DLC'sini indirdikten sonra, oyunda şu şekilde etkinleştirebilirsiniz.

1766571679026.png

4K modu, 4K deneyimi için özel olarak tasarlanmış her türlü render, animasyon ve GUI öğesini içerir. Render'lar bu amaca ulaşmak için yükseltilmemiştir. Görseller, yerel 4K çözünürlükte render edilmiş ve işlenmiştir.

Disk alanı ve gereksinimler
4K modu, görseller önceden render edildiği için, yeterli bir GPU ve CPU'ya ve oldukça fazla depolama alanına sahip bir bilgisayar gerektirecektir.

Şu anda, 4K DLC ile birlikte 3. Sezonun boyutu 84 GB'tır ve geliştirme tamamen tamamlandığında toplam boyutun 100 GB'ı geçmeyeceğini tahmin ediyorum.

İsteğe bağlı 4K modu DLC'sini indirmeden, 3. Sezon yaklaşık 25 GB olacaktır.

Bu, 3. Sezonu standart ayarlarda oynamak için yaklaşık 25 GB kullanılabilir disk alanına ve 4K'da oynamak istiyorsanız 90-100 GB disk alanına ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.

Yayın tarihi
3. Sezon 2026 yılı içinde bir ara yayınlanacak. Emin olduğumda daha kesin bir yayın tarihi açıklayacağım. Bu DLC'yi size sunmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

Sevgiler

Dr. PinkCake

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1766572768801.png
19 Aralık 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

"Bu hafta, büyük serbest dolaşım etkinliğindeki bazı özel sahneler için sanat eserleri oluşturmaya odaklandım. Bunlardan biri çok fazla çalışma gerektirdi çünkü aynı sahnede 50'den fazla karakterle çalışıyordum - bir noktada onları saymayı bıraktım ve sadece sahneyi tamamlamaya çalıştım. Bu sahneyi iki gün önce tamamladım ve o zamandan beri diğer, daha kolay sahneler üzerinde çalışıyorum.

Serbest dolaşım etkinliğinde oluşturmam gereken 15 sahne daha var - bunların yaklaşık yarısı yazım gerektiriyor. Aralarında bazı müstehcen sahneler de var ve bunların oluşturulması diğerleri kadar hızlı olmayacak. Ama serbest dolaşımı tamamlamaya yaklaştığımı hissediyorum ve bir sonraki aşamada hangi içerik üzerinde çalışacağımı planlamaya başlıyorum.

Serbest dolaşım etkinliğinden sonraki aşamaya geçme zamanı geldiğinde, bölüm için oluşturmam gereken dalları ve içerik türlerini özetlemeye çalışacağım.

Son güncellemelerde bahsettiğim uzun ara sahne animasyonu artık %95 oranında tamamlandı. Kalan iki animasyonu yalnızca iki bilgisayar işliyor, bu nedenle karelerin son %5'inin işlenmesi daha uzun sürecek çünkü daha az bilgisayar çalışıyor. Yine de, ara sahnenin işlenmesi yakında bitecek. Diğer bilgisayarlar diğer animasyonlar ve statik render'lar üzerinde çalışıyor.

Render kuyruğunda 234 statik render ve 14 animasyon var. Animasyon sayısı azalıyor ve önümüzdeki haftalarda biraz daha animasyon yapacağım. Hala oluşturmam gereken müstehcen sahneler ve poz vermeyi heyecanla beklediğim birçok planlanmış animasyon var.

1766572902115.png

Noel ansızın geldi çattı ve şimdi kapıda. Ailemle vakit geçirmek için biraz izin planladım. 24, 26 ve 31 Aralık'ta izinli olacağım ve geri kalan zamanlarda her zamanki gibi çalışacağım. Geliştirme süreciyle ilgili güncellemeleri her zamanki gibi Cuma günleri paylaşmayı planlıyorum.

Noel'i kutlayan herkese mutlu bayramlar diliyorum! Güvende kalın ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin.

Sevgilerimle
"

Dr. PinkCake

Üst Alt