Beign a dik meraklandıran seçim - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Beign a dik meraklandıran seçim

S

srtnignc

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beign a dik oyununda 8 veya 9. Bölümde kızlardan birini seçmem için bir yol ayrimindayim ama Sage isabella ve diğerleri. seçenekleri var Jill yok. Bunun sebebi nedir?bisabellayi secersem Sage ile sageyi secersem isabella ile diğerlerini secersem de her ikisiyle ayrılıyor ama jill ile de ayrılmıyor. Kafam çok karıştı. Oyun içi seçimlerde inek tarafını tamamen bitirdim nötr ve dik tarafim kaldı. Yani şu anda tamamen dikim Bana sanki bu yüzden geliyor. Oyunun bu bölümünü geçenler bilgilendirebilir mi. Henüz seçim yapmadım buradaki cevapta göre seçim yapacagim.

Üst Alt