Battle Sisters Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Battle Sisters Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.1
A

AlprTR

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Link açılmıyor

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Link yönlendiricisinden kaynaklı bir problem var daha sonra tekrar deneyiniz. AlprTR

A

Alpoaco55

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun yapımcısı Astaros 3D değil Crossbow Pussycat değil mi yanlışlık olmuş galiba patreon linkinde

B

bymühendis

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Göreve nasıl gönderileceğini bulamadım bulan biri yazabilir mi ?

RavenOfOld

RavenOfOld

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun bayıldım hikayesi mükemmel ellerinize sağlık çok iyiydi 😏😏

L

Ligter

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba;
Oyun acele ve saçma bitirilmiş, oynanışı başta karışıkda gelse cerezlik bir oyun ve hareketli animasyonlar yok bilginize. Karekter analizleri yok sadece kölenizi egitin ve geri kalan zamanda sırası ile digerlerini ziyaret edin zamanla her şey acılıyor.
Saygılarım ile...

A

Azadhlvcc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun görsel tabanı ve ambiyansı oldukça fazla bir şekilde Doom'a benziyor.Oyunda oynadığımız karakter ise bir başrahip ve kızları cezalandırıyor.Bununla birlikte de kızlardan faydalanıyorsunuz,zaten onlar dünden hazır.Oyundaki ana amaç bir askeri itaat altına almak olmuş.

Oyunda şeçtiğiniz şeçeneklerin pek bir etkisi yok.Belli kişilerle ilişkinizi ilerletiyor ve bazı görevleri tekrar tekrar yapıyorsunuz.Birkaç tekrardan sonra odaları gezerken ya da karakterler ile konuşurken de sahneler açılıyor.Aslında oyun bazı şeyleri tekrar tekrar yapıp sahneleri açmaktan ibaret olmuş.Oyun yaklaşık 1 saat sürdüğü için - en azından bende öyle oldu - bu tekrar döngüsü beni pek baymadı ama bazı kişiler bundan hoşnut olmayabilir.Oyunumuzun ufak da bir hikayesi bulunuyor,ben oyuna biraz çerez gözü ile baktığım için hikayesini beğendim,hikaye için en azından idare eder diyebilirim.Hikaye öyle bir yerde bitiriliyor ki,biraz yarım kalmış hissediyorsunuz.Belki de oyunun ikinci bir sürümü çıkabilir.

Oyundaki karakter modellemelerini ve görselleri beğendim.Oyunda keşke birkaç tane de hareketli animasyon olsaydı.En azından böyle bir oyun için hareketli animasyon olmalıydı,böylelikle oynanış kısmı daha iştah açıcı olabilirdi.Aynı zamanda oyundaki çeviri de gayet başarılıydı.Umarım diğer oyunlarda da argo terimleri bu kadar fazla görebiliriz.

Evet,idare eder bir hikayesi olan,hareketli animasyonların olmadığı,karakterlerin biraz anime olmasından dolayı herkese hitap etmeyecek bir oyun olmuş.Bence kesinlikle girip bir bakın,oyuna çerez gözü ile bakarsanız harika vakit geçirirsiniz.Oyuna çerez dememin sebebi ise biraz kısa sürmesi.Oynarken gerçekten keyif aldığım bir oyun oldu.Tek eksik bulduğum nokta ise hareketli animasyonların olmamasıydı.Bu oyundan özellikle hareketli animasyon beklemiştim.Onun haricinde geçişli resimler ile sağlanan sahneleri ve karakterleri başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi olup,ortalama derecede bir yapım olmuş

A

Azadhlvcc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun görsel tabanı ve ambiyansı oldukça fazla bir şekilde Doom'a benziyor.Oyunda oynadığımız karakter ise bir başrahip ve kızları cezalandırıyor.Bununla birlikte de kızlardan faydalanıyorsunuz,zaten onlar dünden hazır.Oyundaki ana amaç bir askeri itaat altına almak olmuş.

Oyunda şeçtiğiniz şeçeneklerin pek bir etkisi yok.Belli kişilerle ilişkinizi ilerletiyor ve bazı görevleri tekrar tekrar yapıyorsunuz.Birkaç tekrardan sonra odaları gezerken ya da karakterler ile konuşurken de sahneler açılıyor.Aslında oyun bazı şeyleri tekrar tekrar yapıp sahneleri açmaktan ibaret olmuş.Oyun yaklaşık 1 saat sürdüğü için - en azından bende öyle oldu - bu tekrar döngüsü beni pek baymadı ama bazı kişiler bundan hoşnut olmayabilir.Oyunumuzun ufak da bir hikayesi bulunuyor,ben oyuna biraz çerez gözü ile baktığım için hikayesini beğendim,hikaye için en azından idare eder diyebilirim.Hikaye öyle bir yerde bitiriliyor ki,biraz yarım kalmış hissediyorsunuz.Belki de oyunun ikinci bir sürümü çıkabilir.

Oyundaki karakter modellemelerini ve görselleri beğendim.Oyunda keşke birkaç tane de hareketli animasyon olsaydı.En azından böyle bir oyun için hareketli animasyon olmalıydı,böylelikle oynanış kısmı daha iştah açıcı olabilirdi.Aynı zamanda oyundaki çeviri de gayet başarılıydı.Umarım diğer oyunlarda da argo terimleri bu kadar fazla görebiliriz.

Evet,idare eder bir hikayesi olan,hareketli animasyonların olmadığı,karakterlerin biraz anime olmasından dolayı herkese hitap etmeyecek bir oyun olmuş.Bence kesinlikle girip bir bakın,oyuna çerez gözü ile bakarsanız harika vakit geçirirsiniz.Oyuna çerez dememin sebebi ise biraz kısa sürmesi.Oynarken gerçekten keyif aldığım bir oyun oldu.Tek eksik bulduğum nokta ise hareketli animasyonların olmamasıydı.Bu oyundan özellikle hareketli animasyon beklemiştim.Onun haricinde geçişli resimler ile sağlanan sahneleri ve karakterleri başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi olup,ortalama derecede bir yapım olmuş :)
Amolog

B

Baypandik

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Mobil linkde baska siteye atıyor linkleri düzeltirmisiniz

D

Darkmelons

Kayıtlı Üye
Kredi
0$