Dürüstlüğün takdire şayan.Chick'e oy veren ilk kişiyim ve gururluyum... Jill aşkımın yolundan gitmek için öyle olmak gerekiyor malum. Oyundaki en güzel kadın olması gerçeğini geçtim (aksi iddialar itinayla görmezden gelinecektir) hayvan gibi de zengin. Tam hayatını birleştirmelik kadın o yüzden full Jill odaklı chick bi karakter olurdum.
tavuk olmazsan 2.sezonun sonunda jill'i seçemiyorsun. hile yapmazsan tabiNötr hepsinden iyi, gerek dik seçimleri gerek chicken seçimlerini kendk iradenle seçebiliykrsun ama bu diğerlerinde yok ve karakterlerle beraber olma olayında da en geniş seçeneğe de sahip oluyorsunuz. Sırf Jill fanı olduğunuz için tavuk seçmek zorunda değilsiniz ki denendi onaylandı. Aynı şekilde dik seçince de gerçekten karakter tam bir DICK oluyor..
Hilesiz 7 veya 8 idi dik puanım. Sorunsuz şekilde seçtim önemli kısmı o zamana kadar ki jill ile ilgili etkinlikleri kaçırmamış olman lazım..tavuk olmazsan 2.sezonun sonunda jill'i seçemiyorsun. hile yapmazsan tabi
Kalıcı yakınlık nötr olursa jill ile ilişki kurabiliyorsun. Hatta nötr de sanırım her karakter ile ilişki kurabiliyorsun. Yan karakterler hariç.tavuk olmazsan 2.sezonun sonunda jill'i seçemiyorsun. hile yapmazsan tabi
Nötr hepsinden iyi, gerek dik seçimleri gerek chicken seçimlerini kendk iradenle seçebiliykrsun ama bu diğerlerinde yok ve karakterlerle beraber olma olayında da en geniş seçeneğe de sahip oluyorsunuz. Sırf Jill fanı olduğunuz için tavuk seçmek zorunda değilsiniz ki denendi onaylandı. Aynı şekilde dik seçince de gerçekten karakter tam bir DICK oluyor..