Lunael
Yetkili
Şu an betada olan 2 tane 2D oyun var talep arttıkça ilerde de gelmeye devam eder.admin daha fazla 2d oyun gelsin 2d oyunların hikayeleri daha iyi oluyor
Şu an betada olan 2 tane 2D oyun var talep arttıkça ilerde de gelmeye devam eder.admin daha fazla 2d oyun gelsin 2d oyunların hikayeleri daha iyi oluyor
Discord sunucumuza katılıp duyuruları takip edebilir, forumda betadaki oyunları takip edebilirsiniz.Güncellendiği zaman ben nerden ve nasıl anlayacam güncellendiğini
Yapımcı güncelleme çıkarttıktan sonra elimizden geldiğince en kısa sürede bizde güncellemeye özen gösteriyoruz.Oyun güzel devamını bekliyoruz
Tşkler ondan şüphem yokYapımcı güncelleme çıkarttıktan sonra elimizden geldiğince en kısa sürede bizde güncellemeye özen gösteriyoruz.
Rica ederiz, betaya girecek oyunları takip etmek için discord sunucumuza katılıp oyun duyuruları kanalını takip edebilir ya da forumda ki beta duyurularını takip edebilirsiniz. İyi forumlar...Tşkler ondan şüphem yok
Net bir tarih yok.Devami ne zaman gelecek bilen varmi?
gif hangi filmden acaba .dAnimasyon olmayan oyunu şahsen tercih etmiyorum. Yorumumda dediğim gibi eskiden çifliğe gidemiyordum bugta kalıyordu şimdi gidiliyor. Ayrıca eski oyunda gideceğin yerleri sen tıklıyordun ve bunu kolay hale getirmişler. Tavsiyem denemen yönünde senden hiçbirşey eksilmez
Animasyonlu oyun önerir misin? Sitede bazı konulara animated etiketi eklenmemiş senin bildiğin bunu oynadım bunun animasyonu güzel dediğin oyun var mı?Hikayeler bir süre sonra sarmıyor artık ben direkt animasyonlara geçiyorum