P
Promovic771
Kayıtlı Üye
Tamam teşekkürlerHenüz düzeltilmedi. Etkinlikten dolayı diğer oyunlar arka planda şu an
Tamam teşekkürlerHenüz düzeltilmedi. Etkinlikten dolayı diğer oyunlar arka planda şu an
Bu hata yazılımcımıza bildirildi ama henüz düzeltilmedi maalesef. Devam eden etkinlik ile uğraşılıyorSadece bendemi var telefonda oynarken oyunun atması
Ne zaman düzeltileceği belli mi peki hâlâ daha aynıBu hata yazılımcımıza bildirildi ama henüz düzeltilmedi maalesef. Devam eden etkinlik ile uğraşılıyor
Maalesef net bir tarih verilemiyor. Yukarıda dediğim gibi şu an etkinlik ile uğraşılıyorNe zaman düzeltileceği belli mi peki hâlâ daha aynı
Evet çıkacak ama çeviri için net bir tarih veremiyoruzOyunun yeni bölümleri çıkacak mı ?
kanka çık yeniden gir yükleye gir. sonra "o" bas yani otomatik şekilde kaydedilenler istediğin yerden devam et bişey kaybetmezsin .Ya mobilde oynuyorum galeriden geri çıkamıyorum ne lanet bir şey ya ne yapmam lazım?
Doğru ama Hikayesi çok iyi eğer çok sahne istiyorum diyor4sanoyunda pek sahne yok diyorlar doğru mu
treasure of nadia tarzı sandbox görev sistemli oyunları hiç sevmiyorum ki bildiğim kadarıyla aşırı sandbox oyunlarından biriydi nadia .ben daha çok görsel roman seviyorum .teşekkürler yinede .Doğru ama Hikayesi çok iyi eğer çok sahne istiyorum diyor4san
Treasure of Nadia öneririrm
O zaman sana Ethernum , Beaing dik vardı , Filf bide milf city ama bu ikisi sandbox çok sahne var .treasure of nadia tarzı sandbox görev sistemli oyunları hiç sevmiyorum ki bildiğim kadarıyla aşırı sandbox oyunlarından biriydi nadia .ben daha çok görsel roman seviyorum .teşekkürler yinede .
Düzeltildi miMaalesef net bir tarih verilemiyor. Yukarıda dediğim gibi şu an etkinlik ile uğraşılıyor
erkekAna karakter umarım erkektir güzele benziyor bakalım
Karakter Erkek ewt ve Artemis beyaz sacli Kiz yani Ouun da Robot olan Oyun un Hikayesi genel olarak guzel dir