MRainb0w
Yetkili
Yapay zekası geldi.türkçesi gelecek mi bu oyunun
Yapay zekası geldi.türkçesi gelecek mi bu oyunun
Buraya Tıklayarak istediğiniz oyunların Türkçe Çevirisini gelmesini isteyerek öneride bulunabilirsiniz.Abi lütfen Türkçe versiyonu da çıksın
Evet sezonlar ayrı ayrı paketlendi.Türkçe yama gelmesi gereken süper bir oyun birde ben sezon 1 indirdim 2 yide indirmem gerekiyormu
Oyun İngilizce olduğu için bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. Bir problem varsa bile yapımcıdan kaynaklı.Oyunun 2. Sezonunda sıkıntı var galiba sürekli oyundan atıyor
Oyunun yapay zekası mevcut.türkçe çevirisi gelirse harika olurrr
Çok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.
Cok fazla istek geldi ve sözünüzü tuttunuz bende aoc kredisi aldim teşekkürlerÇok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.
Biz teşekkür ederiz. İyi oyunlar.Cok fazla istek geldi ve sözünüzü tuttunuz bende aoc kredisi aldim teşekkürler
ikinci bölümü sorunluydu düzeltildi mi acabaBiz teşekkür ederiz. İyi oyunlar.
ikinci bölümü sorunluydu düzeltildi mi acaba
İçerik ayında yapay zekası güncellenecek o zaman bakılacaktır.2. Bölümde sorun var evet anna karakoldan sonra hastaneye tekrar gidiyor ve orda ana menüye atıyor oyun
Hayır, içinde gelmiyor. Yapımcı sezonları böldüğü için ilk başta 1. sezonu indirmeniz gerekiyor.merhaba 2.sezonu indirsem 1.sezondamı geliyor ikisini ayrı ayrımı indireyim yoksa
Merhaba güncelleme 1 haftaya yapilirmiİçerik ayında yapay zekası güncellenecek o zaman bakılacaktır.