Cihazda 5GB boş yer var şuanUygulama yüklenmedi hatası aldıysanız cihazınızda yer olmayabilir. Play storedan SAI apk uygulamasını kurup birde öyle deneyiniz.
Çok teşekkür ederim yüklendi o programlaDediğim uygulama ile kurmayı denedin mi ?
Rica ederim.Çok teşekkür ederim yüklendi o programla
Hata ekranında yoksaya basınca mı atıyor?Doktor ile ikinci görüşmede oyun ana menüye dönüyor çözüm nedir?
Kayıt dosyası yüklemeye çalıştınız mı?Basınca atıyor baştan başladım sildim yükledim olmadı.
Kayıt dosyası derken save mi oyun içinde 2 save var şu anda 2 aynı yerde atıyorKayıt dosyası yüklemeye çalıştınız mı
Kayıt dosyalarınızı yedekleyin, sonra silip oyuna girmeyi deneyin. Eğer olursa kayıt dosyalarınız hataya sebep oluyor demektir.Kayıt dosyası derken save mi oyun içinde 2 save var şu anda 2 aynı yerde atıyor
Kayıt dostlarını ve telefon içindeki oyun klasörleri sildim ve oyunu baştan yükledim en baştan başladım ve aynı yerde tekrar aynı sorun oldu.Kayıt dosyalarınızı yedekleyin, sonra silip oyuna girmeyi deneyin. Eğer olursa kayıt dosyalarınız hataya sebep oluyor demektir.
Yazılımcımıza haber verdim cevap alınca geri dönüş yapacağım.Kayıt dostlarını ve telefon içindeki oyun klasörleri sildim ve oyunu baştan yükledim en baştan başladım ve aynı yerde tekrar aynı sorun oldu.
evet aynı sorunu bende yaşıyorum ve ne yaptıysam düzelmedi ikinci bölümü hala oynayamadım bu hata yüzündenDoktor ile ikinci görüşmede oyun ana menüye dönüyor çözüm nedir?
Oyun yapay zeka olduğu için böyle hatalar olması normal.evet aynı sorunu bende yaşıyorum ve ne yaptıysam düzelmedi ikinci bölümü hala oynayamadım bu hata yüzünden
peki ne zaman düzelicek?Oyun yapay zeka olduğu için böyle hatalar olması normal.
Bir başka içerik ayında kontrol edeceğiz.peki ne zaman düzelicek?
Yazılımcımız öncelik olarak türkçe olan oyunlarla ilgileniyor. Diğer moderatör arkadaşımında dediği gibi bir daha ki içerik ayında kontrol edilecektir.peki ne zaman düzelicek?