Alternative Punishment - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Alternative Punishment

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,352
Puan
0
Kredi
0$
Alternative Punishment .jpg

GENEL BAKIŞ

Küçük bir suçun sonucu olarak, bu yetişkin görsel romanının kahramanı, bir askeri kampta bir hafta hizmet etmeye mahkum edilir.
Durum dramatik görünüyor, ancak çok tuhaf bir şey her şeyi değiştiriyor: askeri kampta sadece kadın askerler var...

Paylaşılan Tarih: 20.04.2022
Destek Olmak İçin: Kinetic Novels
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 468.4 MB


Oyun Konuları
3dcg, Animated, Anal Sex, bdsm, Creampie, Groping, Lesbian, Male Protagonist, Multiple Endings, Oral Sex, Stripping, Vaginal Sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Alternative Punishment oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - GOFILE


GÖRSELLER


AdultoyunÇeviri.jpg AdultoyunÇeviri1.jpg
 
Son düzenleme:
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Oyun kısa sizi yormayan tarzda konu kendisi gidiyor galeriden sayfaların acılıp acılmadıgına bakabilirsiniz 3 tane son var save alıp hepsini izleyin. resimler iyi4 renderlar az ama çok kötü değil Tavsiyedir.

3,5 = 4
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
373
Tepki puanı
575
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Kinetic Novels adlı yapımcımızın oyunlarından bir tanesi. Açıkçası pek beğendiğim bir oyun olmadı, özellikle oyunun hikâyesi inanılmaz derecede kötü ve mantıksız. Karakterimiz kadın kilodu çalmaktan yargılanıyor ve ne hikmetse sadece kadınların olduğu bir rehabilitasyon merkezine gönderiliyor. Oradaki kadınlar da bayadır erkek görmemişler ve cinsel ilişki uğruna hepsi üstümüze atlıyor. Açıkçası oyundan hikâye anlamında pek bir şey beklemeyin, diyaloglar çok zayıf olmuş. En azından diyaloglar ve hikâyenin işleniş şekli bu kadar kötü olmamalıydı, elde bir şeyler var ancak çok kötü kullanılmış.

Oyunda birçok kadın karakter var ve çoğu diğer oyunlardan hazır olarak alınmış. Kadın karakterlerin modellemeleri güzel ancak neredeyse hiçbirinin kişiliği detaylı bir şekilde işlenmiyor. Karakterlerin hepsi oyuna sadece cinsel içerik için koyulmuş. Tabii bu da oyuna bağlanmanıza ve oyundan keyif almanıza engel oluyor. Bir nevi böylelikle oyundaki metinleri okumanın da çok bir anlamı kalmıyor. Oyunda hareketli animasyonlar var ancak bunlar gerçekten başarılı değildi, animasyon yerine daha iyi sahneler yapılmaya çalışılabilirdi. Görsel sahnelerin çoğunu beğendim ancak hareketli animasyon sahneleri hiç olmasa da olurmuş.

Oyunun arka planında bizlere eşlik eden bir müzik de bulunuyor. Yaptığınız seçimlerin hiçbir önemi yok, ne yaparsanız yapın her şey aynı kapıya çıkıyor. Aynı zamanda yapımcı oyuna 3 tane son yapmaya çalışmış ancak bunlar da çok özensiz ve saçma olmuştu. Oyun yaklaşık 45 dakika kadar sürüyor, ortalama bir yapım demek isterdim ancak oyunu nereden tutsam elimde kalıyor. Çerez bir oyun, denenebilir ancak çok büyük bir beklentiye girmeyin. Ufak bir İngilizce bilgisiyle her şeyi anlamanız mümkün, zaten oyunun hikâyesi zorlayıcı değil :)
 
Üst Alt