Alexandra - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Alexandra

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Alexandra.jpg

GENEL BAKIŞ

Bu oyunda kendinizi sıkıntılarından kaçmaya çalışan ve işkence gören bir adam olarak bulacaksınız. Kader sizi Alexandra'nın şirketine götürecek. Organize bir suç ailesinin kızı, kendisi aile işinin bir parçası değil ve anında ondan hoşlanıyorsun... İyi Oyunlar İyi Eğlenceler

Paylaşılan Tarih: 04.06.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.76 GB
Oyun Boyutu MAC: 4.75 GB

Yapay Zeka Çevirisine Ulaşmak için: TIKLAYIN


Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Romance, Handjob, Lesbian, Mobile game, Teasing, Graphic violence, Oral sex, Vaginal sex
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Alexandra oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA


GÖRSELLER


adultoyunceviri73255_10.jpg adultoyunceviri73256_14.jpg adultoyunceviri73257_23.jpg adultoyunceviri73260_1182.jpg adultoyunceviri195123_Jez9DE5.jpg
 
Son düzenleme:
Derezzerd

Derezzerd

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
583
Tepki puanı
903
Konum
Lux Club
Puan
0
Kredi
0$
Konusu güzel ve görselleri de fena değil deneyeceğim.
 
KeremHp

KeremHp

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
190
Tepki puanı
204
Puan
0
Kredi
0$
pek sevmesem de kız başrol olarak tavsiye ederim
 
P

Paris

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2021
Mesajlar
41
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
Bu oyun final olmadı mı devamı gelecek yazıyor
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Açıkçası sizi çok arada bırakın bir oyun. Oynayıp oynamamak konusunda çok kararsız kalıyorsunuz. Oyunun çok da güzel bir hikayesi yok ancak çok da kötü bir hikayesi de yok. Sizi içine çeken unsurları çok fazla değil ancak çok az da değil. Yani nasıl desem tam olarak bilemiyorum. Oyunu bir yandan oynamak istiyorsunuz ama bir yandan da oyunu oynamak istemiyorsunuz, sanırım en iyi tanımı bu olacak. Yapımcımızın ilk oyunu olduğunu düşünürsek sizleri ortalama seviyede bir oyunun beklediğini söylemem gerek.

Mafya ambiyansına sahip oyunları ne kadar fazla oynadınız bilmiyorum ancak ben çok fazla mafya ambiyansına sahip oyun oynadım ve çoğunda işler genellikle aynı yere çıkıyor. Ne yazık ki bu oyunda da işler pek farklı yürümüyor (Tabii bu dediklerim The DeLuca Family gibi oyunlar için geçerli değil). Hikaye anlamında oyun çok kötü değil ancak ortalama seviyede. Oyundaki metinler çok uzun ve olayların gerçekleşmesi gerçekten çok zaman alıyor. Oyunda çok fazla gereksiz ve birbirini tekrar eden sahne bulunmakta, bu da sizleri oyundan baydırabiliyor. Hikayenin içindeki çoğu şey çok zayıf ve anlamsız bir şekilde işlenmiş, örneğin biri ölüyor ve siz sanki o kişi yokmuş gibi davranmaya devam ediyorsunuz. Hikayenin belli kesimleri çok gelişigüzel yapılmış. Aynı zamanda ana karakterimizin belli şeyleri elde etmesi inanılmaz derecede kolay oluyor, oyunumuzun hikaye örgüsü belli yerlerde çok zayıf kalmış. Hikaye anlamında beklentinizi çok yüksek tutmayın, oyunun hikayesine ancak idare eder diyebilirim. İngilizce oynamak isterseniz de ortalama seviye bir dil bilgisine ihtiyacınız var :)

Oyundaki birkaç karakter dışındaki çoğu karakter modellemesi belli oyunlardan hazır olarak alınmış. Yapımcımızın kendi yaptığı karakterler gerçekten çok güzel modellenmiş, açıkçası çoğu karakteri beğendiğimi söyleyebilirim. Hareketli animasyonlar içinse ne yazık ki aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Oyundaki hareketli animasyonların sayısı bir hayli az, hikayenin uzunluğunu düşündüğünüz zaman bu sizi kesinlikle tatmin etmiyor. Animasyonlar az olabilir ancak neredeyse çoğu animasyonun açısı inanılmaz derecede kötü olmuş, herhangi bir şey görebilmeniz belli sahneler haricinde imkansız. Hareketli animasyonların az olması benim için sıkıntı değil ancak bu kadar az animasyon sahnesinin bulunduğu bir oyunda animasyonların en azından biraz kaliteli olmasını bekliyorsunuz.


Oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor, oyunu bu denli sessiz oynamak biraz tadımı kaçırdı. Oyunda seçtiğiniz seçeneklerin çok da bir etkisi olmuyor, sadece oyunun başlarındaki seçeneklere dikkat etmeniz gerekli, yoksa game over oluyorsunuz. Oyun çok uzun olduğu için tekrar tekrar oynama istediği de uyandırmıyor, çünkü hikaye, animasyonlar ve ambiyans ortalama düzeyde. Oyunun iki adet sonu var, kötü sonu görmek için tek yapmanız gereken seçebileceğiniz en kötü seçenekleri seçmek. Oyunun sonlarının beni pek tatmin etmediğini söylemem gerek. İyi sonu idare eder ancak oyunun kötü sonu yapılmasa da olurmuş.

Evet, oyunumuz ortalama düzeyde bir yapım olmuş, yapımcımızın ilk oyunu olduğu için bunu normal karşılıyorum. Bazı yapımcıların bundan daha kötü '' ilk oyun'' yaptıklarını gördüm. Yapımcımız ''PTOLEMY'' gelecek vaat ediyor, umarım ileride daha güzel işler yapar.


Oyunda çok fazla metin okuduğunuzu ve olayların gerçekten fazlasıyla uzun olduğunu söylemem lazım. Bu denli fazla metinli oyunları çok nadir görüyorum. Bu belli kişileri kesinlikle bayacaktır. Oyunun metinlerinin çok uzun olduğunu ve hareketli animasyon sahnelerinin az olup açılarının pek de iyi olmadığını göz önünde bulundurun. Oyuna bir şans verin ancak sizleri çok bayarsa devam etmekte fazla ısrarcı olmayın, yoksa biraz hayattan soğuyabilirsiniz :)

Oyun beni birçok yönüyle ortada bıraktı, kendini bir şekilde oynattırıyor ancak oyundaki iradeniz neredeyse hiç yok. Seçimlerinizin sadece belli karakterlerle sahneleri açıp açamamak arasında etkisi oluyor. Dediğim gibi oyun keyif veriyor ancak beklentiyi çok yüksek tutmamakta fayda var :)

Oyun final yaptı ancak şu an Adult Oyun Çeviri'de güncel değil, umarım en kısa sürede güncelleme gelir.
 
Üst Alt