Son Konular
Net bir tarih vermiyoruz maalesef, verildiğinde mutlaka bir aksilik çıkıyor.Yeni sürümü ne zaman gelecek?
Ancak final verdiği zaman güncellenir, zaten 0.18 sürümüyle yayınlanmıştı. Uzun ve fazlaca sürümü olan bir oyun olduğundan final verene kadar tekrar güncellemeyeceğiz muhtemelen.kennyR
Biraz şımarıyorum belki ama aynı performansı bu oyun için de gösterebilir misiniz ?![]()
Alternatif indirme bağlantısını kullanabilirsin.link ölü arkadaşlar ilgilenebilirseniz iyi olur..
Deviant anomalies, Wild Cat, Helliorise, Lifetime diye bir oyun vardı tam adını hatırlayamadım. V.I.R.T.U.E.S var. Pale Carnations var.Bu tarzda grafikleri olan başka oyunlar varmı tavsiyeniz
Lvl 3 masajı nasıl açıyoruz. Bilgisayarda aramada çıkmıyor
Hastane mevzusunu ben de çözemedim ama lvl 3 masaj için sanırım ilerlemek gerekiyor.Admin oyunda sorun var sanırım ne hastaneye giriliyor ne de lvl 3 masajı açabiliyoruz
4-5 görev hastaneden geçiyor hocam. Çözülebilir bi problem mi acaba ?Hastane mevzusunu ben de çözemedim ama lvl 3 masaj için sanırım ilerlemek gerekiyor.
Galiba o da buga girmiş bir görev bugfix yaptığımız vakit bu sorunda çözülür. Siz geceleri hastane görevlisine kek götürmeye devam edin.4-5 görev hastaneden geçiyor hocam. Çözülebilir bi problem mi acaba ?
Beklemedeyiz reis saolasınGaliba o da buga girmiş bir görev bugfix yaptığımız vakit bu sorunda çözülür. Siz geceleri hastane görevlisine kek götürmeye devam edin.