L
lucifer 5759
Kayıtlı Üye
Yine teşekkürlerHayır oyunu yeni sürümüne güncellenmedik. Bu yüzden bug halen devam ediyor
Yine teşekkürlerHayır oyunu yeni sürümüne güncellenmedik. Bu yüzden bug halen devam ediyor
Net bir tarih veremiyoruz çeviriler ile ilgiliOyunu yeni sürümüne ne zaman güncelleyeceksiniz
TeşekkürlerNet bir tarih veremiyoruz çeviriler ile ilgili
Karekterin default ismini kullanıyorum zaten ama hala almadım nasıl alcamknk bug olmuş karakterin default ismini kullanın çok sorunlu bir oyun
Hayır güncelleme almadıOyun güncellendimi uyku hapı sorunu yaşıyorum hastanede tedavi odasına git diyor tedavi odası merde hastanede
Peki tedavi odası nerede nasıl olacakHayır güncelleme almadı
Güncelleme alınca büyük ihtimalle o hata giderilmiş olurPeki tedavi odası nerede nasıl olacak
Nezaman alır güncelleme yorumları okudum 5 6 aydır güncelleme almamışmı haylaGüncelleme alınca büyük ihtimalle o hata giderilmiş olur
Resmi sürümü almıştı diye hatırlıyorum ama maalesef çevirinin ne zaman gelebileceğini söyleyemiyoruzNezaman alır güncelleme yorumları okudum 5 6 aydır güncelleme almamışmı hayla
Gelmez oda herhalde yada geç gelir gelsedeResmi sürümü almıştı diye hatırlıyorum ama maalesef çevirinin ne zaman gelebileceğini söyleyemiyoruz
Etiketlerde de belirtildiği üzere, evet TürkçeGerçekten Türkçe mi oyun
Anladığım kadarıyla orjinal sürüm güncellemeleri almış, çeviri ne zaman gelir yönetimin bilgisi varmı saygılarımla.Etiketlerde de belirtildiği üzere, evet Türkçe