Son Konular
Hayır güncelleme gelmedi.Oyunu ilk cıktıgında bitirmiştim güncelleme geldi mi peki çünkü ilk oynadığımda hemen bitmişti ona göre tekrar indireceğim çok güzel bir oyun cidden oynamak isterim oyunun İngilizce hali bitmiş ise Türkçe yapay zeka çevirisi için yardım edebilirim
render tam olarak ne oluyor?Renderlar çok hoş sirf renderlar için bile oynanır
Görsellerrender tam olarak ne oluyor?
kasım ayında yapımcı yeni sürümü çıkartabilir bi ihtimal.Harika bir oyun ama kisa surdu devami ne zaman gelir
Renderlar çok hoş sirf renderlar için bile oynanır
İzin istiyor izin ver diyorum hiçbir şey olmuyor reis çöz şunu beaay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.
başka bir tarayıcı ile deneyin.İzin istiyor izin ver diyorum hiçbir şey olmuyor reis çöz şunu bea
Hayır gelmedi.Güncelleme geldimi
Ne zaman geleceği şuan belli değilGüncelleme ne zaman gelir daha hiç Bi şey olmadı
Linkler çalışıyor.Linkde bir sorun mu var ?
Bende hiçbir link açılmıyo ay link değiştimi videosu fln var mıLinkler çalışıyor.
• Linke tıklayın.Linkde bir sorun mu var
Bende hiçbir link açılmıyo ay link değiştimi videosu fln var mı
Hepsini aynen. Yapıyorum en son tekrar butona basıyorum tekrar başka sayfalar açılïyo indirme linkine gitmiyor• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Götürüyor olması lazım doğru adımlar bunlar.Hepsini aynen. Yapıyorum en son tekrar butona basıyorum tekrar başka sayfalar açılïyo indirme linkine gitmiyor