CumaLee
Kayıtlı Üye
Kayıt dosyasından devam ettiyseniz öyle bir problem mevcut baştan başlamanız gerekiyor ya da başka bir kayıt dosyası deneyiniz.Bende oyun devam etmiyor önceki sürümle aynı yerde bitti niye böyle
Son Konular
Kayıt dosyasından devam ettiyseniz öyle bir problem mevcut baştan başlamanız gerekiyor ya da başka bir kayıt dosyası deneyiniz.Bende oyun devam etmiyor önceki sürümle aynı yerde bitti niye böyle
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Oyun 2. Bölümde ders arasında takıldı herkesle konuş diyor konuşmama rağmen devam etmiyor nasıl düzelir?
Kayıt dosyasından devam ederseniz aynı yerde bitiyor baştan başlamanız gerekiyor.eee bundada değişik bir şey yok![]()
Bende aynı yerde takılı kaldım çözümü bulduysaniz nasıl gectiginizi söyler misiniz ?Oyun 2. Bölümde ders arasında takıldı herkesle konuş diyor konuşmama rağmen devam etmiyor nasıl düzelir?
2.1 den sonra gelen güncelleme değil derken ? 2.1 R1 Gold diyor sürüm olarak.Benimki sadece 2.1 yazıyor,oynayalı baya oldu yani bu sürüm değil oynadığım.Onun sonunda jenny yada ashley den birinin yolunu seçip sonra onlardan birer sahne gösterip bitiyordu.Bunun ondan farkı ne acaba ? Ve tamamen baştanmı başlamak gerek acaba ?2.1 varsa oynamışsındır 2.1 den sonra gelen güncellme değil bu 2.1
Merhaba,Önceden bi sorun yazdığım zaman anında cevap gelirdi yardımcı olurdunuz şimdi 3 4 gün bekliyorum
Şu anda net bir tarihi yokGüncelleme ne Zaman geliyor
Hayır daha yeni güncelleme gelmedi.Ben oyunu 3 hafta önce falan oynamıştım. Bu güncelleme yeni mi geldi? Benim oynadığımda son sahnede yanımda bir kızla uyuyordum