şimdi düşüncelerim karışık ama toparlamak gerekirse hızlıca toparlayıp özet geçeyim oynamak isteyen arkadaşlara bir fikir olması açısından, oyun hakkında hissettiklerimi paylaşmak istiyorum. Oyun dramatik değil deluca family den sonra iyi geldi peri masallarını seviyorsanız bu oyunu da seversiniz hiçbir şey ters gidemez siz istemediğiniz sürece oyunun bence tek sorununa gelmeden önce kısa olduğunu kabul ediyorum asıl soruna geleceksek eğer oyunda 1 günde çok fazla şey oluyor ama karakterler ve hikaye henüz erken olduğunu vurguluyor sende diyorsun zaten 1. gün erken 2. gün erken sorun günler baya uzun oyunun sorunu ve benim için olayı şu "Sanki sürekli bir şey olacakmış gibi hissettiriyor olaylar sürekli aha bir şey geliyor herhalde diyorsun ama ağzına bir tutam bal çalıp kaçıyor." bunu her bir seferinde yaptı
tam diyorum ki aha geliyor sonunda bir şeyler olacak galiba ama cıks olmaz erken diyor. bunu neden hissettiğimi çözemedim sanırım açılışta her şeyi hızla gösterip sonra kenidini oyunun geri çekmesi ile alakalı tam fun hizmet servisi olacakken yapımcısının yapmak istediği oyuna geçmiş gibi bilemedim belki böyledir. En azından gülümseyerek oynayabileceğiniz pozitif mutlu bir oyun herkese iyi eğlenceler
edit Not : Çok düşündüm ama eklemeyi unutmuşum şuana kadar oynadığım oyunlar içinden en sevilesi (Being a D** hariç) mc ye sahip oyun bence kişisel görüşümdür.